11.11.12

today


Oli synkkä ja myrskyinen yö.
Herätyskello herätti aikaisin aamulla, neljältä.
Kello viideltä olimme jo bussissa lähtövalmiina.
Kahdeksan aikaan lapset olivat jo juoksemassa, läpimärkinä ja kylmissään.
Ukkoskuuro oli juuri hetkeä ennen kastellut kaikki.
Vettä satoi kaatamalla, ylhäältä, sivuilta ja alhaalta.
Kameralle uskalsi näyttää vain pikaisesti ulkoilmaa.
Lenkkareita kuivattelemme seuraavan kuukauden, niiden muiden reilun 33,000 juoksijan tavoin.

7 comments:

Anonymous said...

Olettepas te reippaita !? Ja sateessa vielä !? Minä hädin tuskin viitsin 1/2h ulkoilla räntäsateessa Jalon kanssa...Olisin ehkä silti ansainnut tuollaisen pussukan !? Tiituspohja-Marathon 2012 !? t:Tiina

Anonymous said...

Isäntä täällä muutama tunti sitten kertoi ett pääkaupungissanne on juostu maraton,ja nyt jo tuli kuvia sieltä >>> WOW !!
Kuultiin uutisista mitä teillä päin ... :((
Hyvää tulevaa viikkoa !
/ Kirsikka

Anonymous said...

Vau - ootte reippaita! Aaltoliike ja aploodit!

Lempi Sveitsistä

Rva Pioni said...

Virkeetä menoa!
Mua lähinnä vaan väsyttää täällä pimeässä,
jossa myös sataa kaikkiin suuntiin.

Rva Pioni said...
This comment has been removed by the author.
Mine said...

Täällä juoksi eilen ainakin sadat tuhannet, mutta paremmissa keleissä kuitenkin. Minä tyydyin kävelemään. Ensin bussille, sitten laivalle, sitten metrolle ja sitten kirkkoon. Juoksijoiden vuoksi, kun sulkivat sillan ja tiet. Suotakoon se heille.

pikkujutut said...

Tiina, Itse juoksun aikana paistoi aurinko muttei se paljoa lämmittänyt kun juuri ennen starttia oli kastuttu läpimäriksi. Pyydä teiniä näyttämään kuvat FB:ssa meidän sankareista.Ja ilman muuta, maratonia kohti, mutta ehkä kuitenkin 2013 :).

Kirsikka, ajan hermoilla, ehdottomasti. Nyt odotetaan maratonin sivujen päivitystä että saataisiin tulokset, jännää.Onneksi oltiin jo kotona kun alkoi tapahtumaan tuossa naapurikaupungissa. Alkuperäisen aikataulun mukaan oltaisiin oltu just tilanteessa.Mutta ehkä en nyt mene ostoksille sinne enkä pääkaupunkiin tällä viikolla, tylsää...

Lempi, täällä aaltoillaan ja nukutaan mitalit kaulassa :).

Rva Pioni, pakko kerätä endorfiinejä niin paljon kuin vain saadaan, muuten voisi iskeä monia erilaisia väsymyksiä...Tsemppiä sinne!

Mine, oih, olipa siellä paljon. Täällä oli vähemmän kuin ennen, syitä lienee useita mutta onneksi se ei menoa haitannut. Järjestelytkin hieman ontuivat mutta niistäkin selvittiin.Kerran vuodessa tälläinen on ihan kivaa. Toki ilma olisi saanut olla parempi.