22.11.12

day off

Puna-valko-vihreää on Libanonin lipussa.
Meillä viikkovapaa itsenäisyyspäivän kunniaksi.
Grilli kuumenee parvekkeella, salaatti odottaa jo valmiina.
Sunnuntaifiilis vaikka on vasta torstai.

10 comments:

Mine said...

Kuulostaa hyvälle! Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Minä olen päivien turistiloinneista ihan väsyksissä. Nyt kun sain vielä mahan täyteen, olisin valmis nukkumaan. Ymmärtäisiköhän vieras, jos sanoisin nyt hyvää yötä?

Anonymous said...

Täältä on sunnuntai-fiilis kaukana; väsyttää ja jalkoihin koskee...Korot kengissä eivät näköjään sovi minulle; ei edes matalat ! Tänään piti olla siistimmät vaatteet (hame), kun esitin sairaanhoidon opettajaa entisellä työpaikallani (en tiedä, onnistuinko?). Olen tehnyt nyt oman työn ohessa noita "opehommia", mikä siis oikeasti tarkoittaa harjoittelujen ohjausta ja arviointia sekä tehtävien arviointia. On muuten aika työlästä... t: Tiina

Yaelian said...

Kuulostaapa mukavalta viikonlopulta.Täälläkin itsenäisyyspäivä on kansallinen grillauspäivä....
Mukavaa viikonloppua ...ja kuvat taas niin kauniit:)

anumorchy said...

Mukavaa itsenaisyyspaivaa! Meillakin se on etupaassa grillijuhla, kuten Yael tuolla jo mainitsi. Siis sina paivana pysymme kotona kun ruuhkat teilla ovat ihan kamalat!

Ilona said...

Ai että tuota alakuvaa. Herkullinen tarkennus, herkulliset värit.

pikkujutut said...

Mine, Kiitos, täällä juhlitaan tuplaten näitä itsenäisyyspäiviä. Täydellä mahalla on hyvä käydä nukkumaan, vaikka vähän aiemmin. Kuinka kävi?

Tiina, hienoa, siinä sitä nyt voi harjoitella ja katsoa onko se sitä mitä haluat-miltä tuntuu? Mutta sitä en tiennyt että hameessa ja korkokengissä joutuu nykyään olemaan? Täytyy laittaa omat urasuunnitelmat uusiksi jos näin on..

Yaelian, täällä taisi muut vain huilata, me olimme ainoita grillaajia :). Kiitos.

Anu, itsenäisyysjuhlat olivat vain pääkaupungissa blokaten sikäläisen liieknteen täysin, ei varmaan ollut herkkua.Meillä oli todella hiljaista, ja se hiljaisuus vain jatkuu.Outoa.

Ilona, jep, se on minukin suosikki.kiitos.

Anonymous said...

Vastaan jo nyt lyhyesti: EI ole ! Asuvalinta ei johtunut "opehommista", vaan entisestä työpaikasta...Halusin näyttää hyvältä ! t: Tiina

Ps.Mutta on kyllä totta, että "koululla" on aina aika tyylikästä väkeä; sovit hyvin joukkoon ilman korkojakin !

pikkujutut said...

Tiina, buaaah, näkisitpä tämän tyylikkään juuri nyt...tyylikkyys on kovin kaukana tästä kotiäiti-luukista, mennään sieltä missä aita on matalin.Pahoin pelkään ettei näillä rytkyillä tyylikkäiden joukkoon päästä.Urasuunnitelmat siis uusiksi.

Katriina said...

Tämän meidän harmaan tihkusateen keskelle kuvasi tuovat ihanan unenomaisen kesäfiiliksen:)

Anonymous said...

No, et ole ainoa, joka täällä rukkaa urasuunnitelmia uusiksi...Ja se EI johdu vaatetuskysymyksestä, vaan ihan muusta. Toisaalta ura sanakaan ei kuulu minun sanavalikoimaani; ihan vaan lapiohommissa olen ! t: Tiina

Ps. Älä "inise" ; en ole ikinä nähnyt sinua muutoin kuin tyylikkäänä !