8.10.12

the life belt

Tämän loppukesän pelastusrengas numero yksi:
Hyttysverkko suoraan Suomesta.
Nyt keittiön ovi voi olla auki myös ötökkäkammoisen emännän puolesta.
Läpiveto on suorastaan taivaallista.

4 comments:

Mine said...

Jaahas, mitäs ötököitä siellä liikkuu. Täällä on onneksi aika vähän mitään ja ikkunoita ja ovia voi sen puoleen pitää auki. Nyt meillä kyllä sataa ja lämpöä vain 20 astetta. Josko se syksy lopulta saapui?

Lissu said...

Minà asensin just sinne sun tànne noita pistokkeisiin laitettavia òtòkkòkarkotteita. Haju vain meinaa karkoittaa minutkin. Tànààn murhasin ensimmàisen itikan, joka yritti nautiskella minun jaloa vertani. Tuommoinen verho voisi olla myòs avuksi.

Anonymous said...

Tuo ötökkäverkko on varmaan tarpeen siellä ? Ötökät on niin ällöjä - yök ! Erityisesti inhoan itikoita ja muita höniäisiä, jotka pistävät.

Meillä oli viime viikolla vielä ampiaisepisodi, kun semmoinen olikin löytänyt tiensä Teinin läppärille; selvittiin ilman poliisia ja ambulanssia, mutta kaukana niiden kutsuminen ei ollut, sillä kirkumisen määrästä olisi voinut luulla, että tuli ruumiita - tulikin, kun litistin sen onnettoman ampiaisen. t: Tiina - murhaaja

Diagnoosi on tarkentunut (?) vyöruusuksi; pohje on niin turvoksissa, että farkut tuntuvat ikäviltä... Olen kyllä sitä mieltä, että minulla on joku muu salaperäinen tauti ja ansaitsisin kuukauden sairasloman...- vähintään !

pikkujutut said...

Mine, torakoita, niitä ruskeita lentäviä yritetään tällä poistaa.Ei ole onneksi nyt näkynyt.Lisko kyllä tuli sisälle mutta se saatiin ulos. Meillä ukosti viime yönä ja nyt t-paidassa ei tullut liian kuuma, kenties meilläkin jo viilenee.Toivotaan näin.

Lissu, ei kun seuraavan kerran käteen ja käsimatkatavarana maailmalle, tullimiesten hämmästykseksi ja vartioijoiden kauhuksi:). Juu, ja meilläkin oli käytössä joskus noita myrkkyjä.Tosin hyvin lyhyen aikaa, happi loppui kokonaan.

Tiina, voi teiniä, onneksi ei hän sentään joutunut listityksi. Vyöruusu-olisiko aika hiljentää tahtia? Eikös se saatu laueta stressistä, kyselee tämä tohtori.Jospa vähän linkkaat ja käyt lainaan kainolosauvat? :)