28.10.12

sunday flower

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää vielä huomennakin.
Ja ylihuomenna.
Juuri tänään taitaa olla paras olla tekemättä yhtään mitään ylimääräistä.
Toipua lomasta ehkä korkeintaan.
*
Olemme olleet syömättä punaista lihaa kohta koko kuukauden.
Paikallinen liha maistuu pahalta, tuontilihaa ei ole ollut, tai on mutta samaa lihaa on myyty koko kuukausi. Mutta kukaan ei ole edes lihaa kaivannut. Katsotaan miten kauan mennään tällä linjalla.

6 comments:

Anonymous said...

Täällä on kyllä hyvää lihaa. Jos ei syö isoja määriä, niin on varaa ostaa luomua, joka minusta maultaan parasta täällä.

Mutta silti syödään aika vähän lihaa. Papuja sen sijaan menee paljon.

Lempi Sveitsistä


Rva Pioni said...

Tänään raivaan tieltäni läjän puuvillaa ja pellavaa ja kaivelen villaa tilalle. Lihansyömistä, kuten muutakin syömistä mietin, mutta mikä siinäkin on, kun ihan itse saa valita mitä suuhunsa laittaa ja... hallaa tulee itselleen tehneeksi.
Kuvan väritys oli taas niin miun makuun:)

Yaelian said...

Hyvä teille! En ole koskaan tykännyt punaisesta lihasta;en lapsenakaan vaikka meidän perheessä oli serious carnivores. Ja kanankin jätin yli 4 vuotta sitten.

Anonymous said...

Terveisiä Helsingistä ; oli upeat kirjamessut ! Harmi, että itselle ne ovat aina yksipäiväiset. Esikoinen + Poikaystävä ostivat liput kolmeksi päiväksi...

Tuo lihan syönti on mielenkiintoinen juttu; Esikoinen ei syö enää lihaa, eikä kalaa ja nyt Poikaystäväkin on äitinsä kauhuksi jättänyt lihan. Kaikkea se rakkaus teettää... t: Tiina

Mine said...

Minua ei vaivaa liha. Ihminen on lihansyöjä. Kunhan olisin pistämättä suuhuni herkkuja. Niistä kun ei ole muuta kun haittaa. Ihminen ei ole herkkujen syöjä. Vai miten se nyt menee...

pikkujutut said...

Lempi, en tiedä mikä täkäläisessä lihassa tökkii, mutta kun sen paistaa, se on kitkerää ja maku tulee läpi mausteidenkin. Katsellaan mihin suuntaan tämä kääntyy.

Rva Pioni, syviä ohdit ja niin totta. Kun on vapaus ja mahdollisuus valita, niin miksi sitten työntää kehoonsa sellaista mitä se ei todellakaan tarvitsisi..Mutta jos keksit perimmäisen syyn, kerro minullekin.

Yaelian, pikkumies tuossa eilen uhkasi ruveta kokonaan kasvissyöjöksi, tosin sitten se vaihtui jo lihansyöjäksi ilman mitään muita lisukkeita..katsotaan mihin suuntaan kehittyy..

Tiina, onnellista. Sitä se rakkaus teettää todellakin. Aika ihquu. Mutta totta puhuen ei oikein edes tee mieli mitään punaista, ja kana tulee kohta korvista, joten olen pakoitettu vege, kunnes saan karjalanpaistia :).

Mine, kiitos lämpötilan, ei juuri uppoa edes herkut. Mutta nyt väitän vastaan, kyllä ihminen herkkujakin syö mutta yleensä unohtaa sen kohtuuden :).