25.10.12

so tired

Aamuherätys klo 3:49.
Vuosisadan pauke ulkona.
Menossa vasta kolmas kuppi kahvia ja silmät vielä sirrillään.
Nyt jännätään loppuuko sateet ennen suunniteltuja rantatreffejä.
Eid-juhla kun sulki koulut loppuviikoksi.
Taidan muuten tarvita vielä sen neljännen,
viidennen
ja kuudennen mukillisen ennenkuin pääsen tähän päivään.
Väsyttää!

7 comments:

Anonymous said...

Ahh,luulin jo hetken että on jotain muuta pauketta!!!
Kahvilla toivottavasti heräät :)
Meillä paistaa aurinko täällä tänään, mutta meillä on myös -1 astetta ....teille toivon aurinkoa niin pääsette kunnolla nauttimaan vapaista.
/ Kirsikka

Mine said...

Voi. Minä puolestani olen nukkunut niin makeasti ja hyvin. Yhden kupillisenkin olen vasta ehtinyt juomaan. Laiskat Kurban bayramit ovat erittäin tervetulleet, jos pyrkii olemaan kuulematta ammujen surkeaa ölinää. Jotenkin tuo kurkkujen leikkaaminen tuntuu ihan kamalan brutaalilta. Ei ymmärrä, ei.

Lissu said...

Juhlat valvottavat, kaikenlaiset juhlat. Se YKkin. Tààllà menossa vasta toinen Muumi-mukillinen.

Yaelian said...

Toivottavasti olet nyt jo virkeä kaiken kahvin jälkeen.Aamulla join kahvia,nyt teetä...Tel Avivissa satoi myös,mutta tasan minuutin.Sateita luvattu,saapa nähdä tuleeko...

pikkujutut said...

Kirsikka, no, sitten olisin ollut todella herteillä ja tod.näk. pakkaamassa kassia :). Aurinkoista viikonloppua teille, me taidetaan nauttia nyt tästä sateesta.

Mine, voihan ammut.Onneksi me emme moista täällä näe.Kasvisruokailijaksi muuttuisin samantien.Viime yönä nukutti varsin hyvin, mitä nyt kuuntelin tuleeko sade sisälle saakka :).

Lissu, kun olisikin juhlia, ne ovat nämä äärisääolosuhteet.Kaipa näihikin taas tottuu.

Yaelian, kyllähän sitä siitä heräsi. Piäisi nyt sielläkin sadella, ainakin mitä tämä empiirinen tutkimukseni tuossa parvekkeella kertoi :).

Anonymous said...

Minusta tuntuu, että olen niin kroonisesti väsynyt nykyisin, että on ihan sama juonko kahvia vai enkö juo ! No, juon joka tapauksessa -- monta mukillista päivässä ja nykyisin mustana.

Paukeetonta viikonloppua ! t: Tiina

Tarkistus: En oikeasti tajunnut, mikä siellä paukkui...Juhlat ? Ammukset ? Pommit ? Ukkonen ?

pikkujutut said...

Tiina, sama tuntuu täällä, kahvin piristävä vaikutus on jostain syystä lieventynyt.Yliannostus kenties. Ukkonen se oli, paukkuin kyllä niin lujaa ettei siinä nukkunut kuin pikkumies. Seuraavaksi tuli rakeita...