5.10.12

dear autumn

Hyvä syksy,
tule pian.
Vatsalaukkuni ei veny enää.
Viikottaiset grillalut eivät tilannetta helpota.

6 comments:

Mine said...

Meillä jäi grillailut tänä vuonna poikkeuksellisen vähiin... Hmm. Pitäisikin ehkä vielä järjestää griliipartyt ennen kuin sateet alkavat.

Anonymous said...

Mahtavat hiilloskuvat! Minun mahaani mahtuis kyllä ihan mukavasti muutamat grilliherkut. Eri asia sitten venyiskö housunvyötäröt tarpeeksi :).

Lempi Sveitsistä

Lissu said...

Vaikka tààllà en vielà takassa grillaakaan, vyòràròn seutu sen kun pullistuu. Tàytyy joskus pitàà pàivàn vesitauko.

Yaelian said...

MInä en välitä grillailusta,mutta sen sijaan viereisen talon naapurit grillasivat eilen keskiyöhön saakka ja melkein tukehduin,koska grillaavat ihan meidän ja heidän talon keskellä olevalla pläntillä,makuuhuoneeni ikkunan alla (3 kerrosta alempana..)-.

Anonymous said...

Hyvä syksy tuli pian -- liian pian ! Tai ehkä kesää ei edes ollut ? Nyt muuten tuli nälkä; tänään on ollut tarjolla vain kahvia + voileipää. t: Tiina

pikkujutut said...

Mine, nyt grillipartyt kehiin, on ne mukavia juhlia,. vaikka ihan oman perheen kesken.

Lempi, tule tänne meille, niin saat grilliherkkuja, ja paras on kuminauha vyötäröllä tai vielä parempi, väljä hellemekko :).

Lissu, parin päivän vatsatauti auttoi hieman mutten suosittele kenellekää sitä. Mutta nyt kyllä menee vettäkin kevuesti 2 litraa piävässä, joten se kyllä hillitsee ruokahalua, ainakoin täällä.

Yaelian, oih, tuota en kyllä itsekään haluaisi. Me täällä ylimmässä kerroksessa lähetämme käryt taivaalle ( ja ehkä naapureille, siis vai vähän :)).

Tiina, tänne vain, grillikausi jatkuu vuoden ympäriinsä :).