14.7.12

no more tears

Pitkä vuosi takana.
Monta kyyneltä vuodatettu, tytär pääasiassa.
Äiti on saanut kuulla kunniansa, melkein aina.
Nyt se kaikki on historiaa.
Kiitos tämän.
Pitkähiuksisten takkutukkien pelastaja.

4 comments:

Mine said...

Minä en ole kuullutkaan. Enkä nähnytkään. Lastemme täytyy siis elää vielä ilman pelastajaa.

Sateenkaari said...

Enpa ole minakaan missaan nahnyt. Mutta itsellani onkin ohuet hiukset ja lyhyt tukka, jonka saa tavallisellakin harjalla. Mutta varmasti hyva keksintö, koska on palkittukin oikein.

Anonymous said...

Täällä on jo aamusta vuodatettu kyyneleitä, mutta vaan onnesta ja vähän ikävääkin ennakoiden...Mihin ihmeeseen nämä vuodet ovat menneet ? Lapsi lentää kohta pesästä ja äitiä täällä puristaa jo nyt rinnasta, vaikka vasta 2 tuntia sitten saatiin tieto opiskelupaikasta. Osaako tuo laittaa edes ruokaa itselleen tai vaihtaa pussilakanan ? Ja sata muuta kysymystä sekä huolenaihetta... Hiusten takut ja tuppurat ovat nyt pienin murhe ! t: Tiina

Kiitos seurasta ja mansikoista ! Se elokuva oli hyvä, mutta järkyttävä; vieläkin sydän tykyttää KAUHUSTA ! EI lapsille !

pikkujutut said...

Mine, jos teillä löytyy takkuja, hanki tämä. Kokemuksella tuomalla varmuudella parempaa ei ole.

Sateenkaari, toimii myös ohuessa, tosin vähän pidemmässä.:) Törmäsin tähän joskus talvella internetissä ja laitoin muistiin. Nyt käveli vastaan ja nappasimme mukaan.

Tiina, vieläkö teillä juhlitaan ? Huoli pois, fiksun ja järkevän tytön olet lähettämässä maailmalle, pärjää aivan varmasti. Sinä tietysti pakkaat ruoat mukaan kun kotoa lähtee :).Ja joo, ei elokuvaa.