21.6.12

happy midsummer

Tänään aluillasta.
Mies aukaisee pesuhuoneen oven ja kahva jää pyörimään ympäri. Vaimo näppäränä kokeilee ovea kiinni, samalla kun mies sanoo, se voi sitten jäädä kiinni. Mies vilkaisee vaimoaan, joka osaa kerrankin pitää suunsa kiinni. Seuraavaksi soitetaan lukkoseppä, joka tulee, katsoo ja sanoo palaavansa huomenna. Joku viisas on laittanut saranat ja lukon pesän tietysti sille toiselle, pesuhuoneen, puolelle. Seuraamme mielenkiinnolla tarinan loppuosaa.
Näissä merkeissä meidän juhannus.

Makroviikoilla teemana juhannus. Täällä sitä ei vietetä, mutta pelargonioita löytyy. Lienee tyypillinen kukka entisajan maalaismaisemissa, minne suurin osa suomalaisista on tänäänkin suunnannut. Kaukaa haettu, mutta makroja kuitenkin.

6 comments:

Yaelian said...

Ihanat kukkakuvat! Olipa lukko-ongelmia,toivottavasti ratkaisu löytyy pian.

Lissu said...

Minä NIIIIIIIIN tykkään pelapuista(kin)! Saranatonta juhannusta sinne, miten sen sitten kulutattekin!

anumorchy said...

No paasetteko te nyt sitten edes pisulle vai onko vessa ja pesuhuone (toivottavasti) erikseen?
Pidetaan peukkuja etta lukkosepan huomenna on tosiaan huomenna. Namahan jutut tiedetaan.

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos.Joskus ei kannattaisi olla niin nopea liikkeissään, että ottaa pattiin, siis minun.

Lissu, pelakuu ei oel minun suosikki mutta paremman puutteessa tulee niitäkin kuvattua.Tänään rannalla, huomenna asioilla ja olisikohan sitten taas ranta kysymyksessä.Siin meitin juhannus.:)

Anu, onneksi päästään, sitä sanoi lukkoseppäkin, kun ei laiskuuttaan ovea eilen avannut. Mutta tuossa huoneessa on pesuaineet, pesukone, lattiaharja, varsin kätsy kapine näin hiekkarannan jälkeen ja ei vähäisempänä, talouden wc-paprut :). Komensin tulemaan 9, klo nyt 9.30 ja kas, onko meillä ketään oven kimpussa...hhmmmmm... argh.... ooommmmm!

Matkatar said...

Ompas tosiaan läheltä kuvattu kun ei pelargoniaksi helposti tunnistaisikaan! Kauniita ovat! Mukavaa loppujuhannusta!

Anonymous said...

Toivottavasti lukkoseppä tuli lopulta ja avasi oven ? Toisaalta olen odottanut kohta kolme VUOTTA työhuoneeni ikkunaan sälekaihtimia; ei teillä vielä mikään kiire ole... t; Tiina