31.5.12

pink (-ish)

Koulumatkalla joudumme sukeltamaan vaaleanpunaiseen pöheikköön.
Tyttärellä koulua enää yksi päivä ja sekin vasta ensi perjantaina.
Nyt rannalle, naisporukalla.

6 comments:

Yaelian said...

Ah,oleanterit.Niitä on täälläkin joka puolella nyt,pinkin eri sävyisinä,valkoisina.Kaunista,mutta varokaa,ovat aika myrkyllisiä...

Mine said...

Täällä koulut loppuu 8.6. Nyt on jo alkanut leijuminen. Koululla tapahtuu vain retkiä retkien perään. Huomenna juhlitaan kuopuksen synttäreitä ja illalla esikoisen valmistujaisia. Täkäläinen peruskoulu on loppu (suomalaisessa systeemissä lopetti 7. luokan) ja ensi vuonna alkaa lukio.

Anonymous said...

Iloista ja Aurinkoista Viikonloppua !! t:Tiina

Kirjailijatar said...

Täällä koulua vielä kaksi päivää. Mutta töitä onkin sitten valitettavasti vähän enemmän, mutta ei töiden tekokaan tunnu kesällä niin pahalta.

Pinkki on yllättäen alkanut miellyttää silmääni.

Anonymous said...

Lyhyesti tiedoksi ja sitten kone sulkeutuu viikonlopuksi: Tänä aamuna Keski-Suomalainen uutisoi seuraavaa: Perusturvalautakunta oli eilen päättänyt, että Huhtasuon ja Säynätsalon terveysasemat säilytetään, mutta Keskustan ta lopetetaan (palvelut siirtyvät Kyllön ta:lle vuosien päästä). Kaupungin hallitus voi vielä muuttaa päätöstä, mutta tällä silti mennään. Huhtasuon ta:sta suunnitellaan uudella tavalla organisoitua yksikköä; aika näyttää, mitä tapahtuu ! t:Tiina + viime hetken kiireet

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos tiedosta.Tiesin jonkun olevan myrkyllinen mutta en muistanut, että se oli tämä.Muistetaan nyt.

Mine, meilläkin loppuu 8.6. Tytär on vapautettu loppukokeista, joten lomailee jo nyt.LUkioon jo teillä, hurjaa. :).

Tiina, mukavaa ja stressitöntä viikonlppua! Muistakaa myös nauttia!Onneksi työt säilyvät!

Kirjailijatar, töiden teko kesällä on mukavaa, tai oli silloin kun töissä olin. Johtui varamsti siitä, että kesällä oltiin toimiston ulkopuolella ja paljon.