14.5.12

new week

Tämän päivän piti aloittaman rauhallisen viikon.
Mutta tähän mennessä on järjestelty yhtä sun toista, pesty monta koneellista ja lattiakin taitaa kiiltää.
Nyt pitää vain toivoa, että lapset eivät sairastu uudelleen ja itsekin pysyy jaloillaan sillä tämä viikko onkin täynnä tapahtumia ja tapaamisia.
Emme valita.
Hiljaista olikin jo tovin.

Tapahtumarikasta viikkoa kaikille!

4 comments:

Yaelian said...

Kiitos samoin,rauhallista viikkoa sinnekin!

Anonymous said...

Minä toivon todella TYLSÄÄ ja HILJAISTA viikkoa, päivää sekä tuntia ! Itselleni ! Teille Mukavaa Viikkoa Täyteen Myönteisiä Kohtaamisia ! t:Tiina

Minulle ehdotettiin tänään yhden lääkärin toimesta ohimennen kahvipöydässä, että muuttaisin toimenkuvaani niin, että hoitaisin puolet työajasta depressiopotilaita ja toisen puolen päihdepotilaita; EI tule kuuloonkaan ! Töitä on nytkin LIIKAA, eikä tuo päihdetyö ole minun juttuni. Sanoin kyseiselle lääkärille, että minun työni päättyvät siinä yhteisössä, jos näin kävisi...Teki mieli sanoa pari muutakin sanaa, mutta jätin väliin (toistaiseksi).

Mine said...

Täälläkin alkoi viikko vauhdikkaasti. Toimin turistioppaana kivoille tädeille, jotka olivat niin ihanan kiitollisia kaikesta:). Koululaiset olivat jo saapuneet kotiin, joten pikana tein ruoat ja paiskasin uunin tehtäväksi loput. Onpa kiva nyt heittää jalat ylös ja juoda kuppi kahvia. Olen sen kyllä nyt ansainnut. Perjantaina uusiksi. Siis turistioppailut. Sitä ennen kaikkea muuta sekalaista säläää...

pikkujutut said...

Yaelian, nyt mennään antibiooteilla ja huilata pitäisi mutta mietin missä välissä :).

Tiina, taitaa olla kuun asennot siellä nyt siten sun täten. Tsemppiä viikkoon, kohtahan on jo perjantai...:)

Mine, turistioppaana, hienoa!Sekalaista sälää on täälläkin ja näyttää siltä että suurin osa pakkaantuu yhdelle ja samalla päivälle...just my luck. Luulen, että saan syödä vielä toisenkin kuurin ennenkuin tauti lahtee pois tällä menolla.