18.5.12

gotta love life

Meitä ei niinkään muuta se
mitä meille tapahtuu
vaan se miten 
asennoidumme asioihin.


Eilen tapasin pikaisesti hänet- jos ei olisi kasa suomalaista suklaata nenän alla, uskoisin, että koko tapaaminen oli vain unta. Kirsikka - onneksi tulit tänne ja saatiin tapaaminen järjestettyä. Virkisti kummasti.  Kiitos vielä kerran kaikesta!

Ja automatkalla jalostui monta asiaa. Illalla puutarhajuhlissa sekä sitten vielä 40-vuotisjuhlilla oli monta hetkeä, jotka muistaa pitkään. Yhteenlaskettuna siis loistava päivä.

5 comments:

Kirsikka... said...

Elämä on täynnä ihania pikkuhetkiä...eilen sain kokea yhden sellaisen ...Kiitos Pikkujutut!

Yaelian said...

Ajattelinkin että varmasti tapaatte;D Kaunis kuva ja mukavaa viikonloppua!

Anonymous said...

Uutisissa näytettiin juuri, että teille lentää lasti komeita rauhaturvaajia; nuoria miehiä ja taisi siellä joku neitokin olla tulossa. Turvallisia päiviä heille ja teille ! t: Tiina

Anonymous said...

Tarkista hyvä ihminen tämän vastausluukun asetukset ! Kiitos ! Kommentointi ei onnistu "kuin ilmojen edellä" ja tekstiin tulee isoja kirjaimia ihan itsestään...

Olisi ollut todella mukava tavata sekä Sinut että Kirsikka; olisikohan ollut paljon puheen pulputusta ? t: Tiina

Selkä on vieläkin ihan pers...

Anonymous said...

Kirsikka, kiitos samoin. Mukavaa loppulomaa!

Yaelian, mukavaa viikonloppua sinullekin.Lämmintä näyttää riittävän.

Tiina, niitä komeita nuoria miehiä emme valitettavasti näe, liikumme eri piireissä. Älä huoli, sinun varallesi on tehty suunnitelmia :).

Kommentoinnista: asetukset tsekattu moneen kertaan, eikä niistä löydy mitään ihmeellistä. Kun kommentoit, napautatko ensin tuosta alhaalta tuotaan anonyymikommentoia? Kokeilen niin tässä nyt itse ja toimii ainakin omalla koneella ihan hyvin. Auttaisiko se?
Terv. pikkujutut