11.5.12

friday again

Päässä on lista, missä monta -isi asiaa.
Ummistan ajattelun ja nappaan kirjan käteeni.
Ehtii sitä huomennakin.

7 comments:

Yaelian said...

Mukavaa viikonloppua! Ja äitienpäivää(täällä ei vietetä.,on vain perhepäivä,helmikuussa taisi olla..)

Katriina. said...

Ehtii hyvin huomennakin, sillä mennään täälläkin;)

Nuo edellisen postauksen kuvat on KAUHEITA!

Anonymous said...

Yritin eilen jo kahteenkin kertaa kommentoida tuota PITÄISI-ajatusta, mutta EI onnistunut millään...t: Tiina

Anonymous said...

Eilen oli muutama hyvä ajatus, mutta tänään EI yhtään...t:Tiina

Terveysaseman kohtalo kesän osalta on selviämässä; eli se pidetään ainakin kesän ajan avoinna ! Hieno juttu ! Muutoinkin on tehty uusia suunnitelmia, joilla palvelut voitaisiin turvata; oletko koskaan kuullut hoitajavetoisesta ta:sta ? Minä en, mutta kohta siitäkin voidaan kuulla lisää... 31.5.12 on huhujen mukaan kokous, jossa kaupunki LOPULTA tekee viralliset päätökset -- jännitys jatkuu siis sinne asti ?

Mine said...

Minulla on ollut niin monta asiaa, joita ei voinut jättää -isi asteelle, vaan ne oli pakko tehdä. Nyt hetken hengähdys ja ensi viikko yksinhuoltajana. Eli ei kuulosta kovin rauhalliselta sekään. Sitten pitäisi jaksaa. Onneksi on kirja ostettuna jos valitsen tuon ummistamisen tekemisen sijaan.

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos samoin.

Katriina, josko vielä siirtäisin huomiseen :). Kakkusi on paistettu, tosi hyvää. Kuvat ovat todella syvältä.

Tiina, no höh, en muuta osaa sanoa tuohon kommentoimiseen. En tiedä mistä mättää.Hyvä, ettei tarvitse matkalaiseksi lähteä, miten syksy/jatko-selviääkö sekin tuolloin ?

Mine, tsemppiä tulevaan, kyllä sen selvität :). Jep, jos ahdistaa, otat kirjan käteen:) Minä vielä flunsassa, hyvä syy löysäillä. :)

Anonymous said...

Ongelmat voivat johtua myös minun koneestani. Tähän tuli omaehtoisesti joitakin päivityksiä, jotka muuttivat yhtä sun toista. Onneksi naapurissa on tuo kiltti ja taitava Seppo, joka kutsuttiin hätiin. Jouduttiin asentamaan jotakin uudestaan ja poistamaan jotakin vanhaa ; en tajunnut mitään... t:Tiina