8.5.12

coughing all the time

Meidän perheessä on sairastettu nyt kuukausi.
Mies on toipunut suhteellisen hyvin, tosin kolmen antibioottikuurin avulla, keuhkokuumeesta. Ja voin sanoa, ei ollut herkkua se. Ei näissä oloissa, näillä lääkäreillä.
Pikkumies sai tänään toisen kuurin, kun tulehdus ei suostu poistumaan kehosta jsa yskiminen jatkuu.
Perheen naisväki köhisee myös, lienemmekö vuorossa seuraavana ?

Mutta mikä parasta, emme ostaneet kausilippua rannalle. Nyt se harmittaisi kovasti. Jos tästä nyt jotain positiivista pitää repiä, niin olkoon tuo sitten se.

7 comments:

Lissu said...

No voihan, voihan! Flunssa tàhàn vuoden aikaan tàmàn meren ympàrillà ei ole herkkua, ei! Minun flunssani meni onneksi ohi viikossa. Pòtkòtin, join hunajavettà, pòtkòtin, sòin Suomesta kuskaamiani mustaherukoita, pòtkòtin jne. Sisàllà oleilen, villasukat jalassa, villapaita pààllà... Etelàssà!!!

Yaelian said...

Voi ei ...toivottelen pikaista paranemista teille kaikille!

Mine said...

Ohi olkoon, toivottaa turkkilaiset. Sympatiseeraan teitä, sillä itsekin köhin, niistän ja pärskin. Olen myös sairastaut täällä kerran keuhkokuumeen ja olin varma silloin, että se on kuolemaksi. Ei onneksi ollut.

Kirjailijatar said...

Voi että, onpa tylsää. Meillä on ollut flunssaa vasta pari viikkoa, eikä mitään noin pahaa. Niiskutusta ja köhimistä.

Taisin nähdä tänään palmun jossain. Missäköhän se oli? Jossain rannassa tai kävelykadulla ja ruukussa tietty. Olikohan se edes elävä?

pikkujutut said...

Argh, näitä sähkökatkoja.....siis uudestaan vastaamaan.

Lissu, toipumista sinne, älä sairastu uudelleen. Täytyisi varmaan kaivaa villasukat täälläkin mutta on vain niin kuuma ( ja seisova ilma). Toivotaan että parannus tapahtuu heti nyt...

Yaelian, kiitos, nyt ollaan kaikki joka sairaana tai toipilaana joten suunta on vain ylöspäin :).

Mine, salemtik, sanotaan täällä. No huh, onneksi ei ollut kuolemaksi. Hirvittävä tauti.Sain mojovan univelan kun öiseen aikaan laskin miehen hengitystiheyttä ja kuuntelin uloshengitystä..:).

Kirjailijatar, toivotaan, ettei tauti muutu pahemmaksi. Muovinen ruukkupalmu- nyt tuli vahvat mielikuvat räkäisestä keskikaljakuppilasta...sori :).

Anonymous said...

Parempaa vointia koko sakille !! Sekä toipilaille ja ehkä sairastiville !! Onko röyhkeä kysymys ?? Mahtaako teillä olla siellä nurkissa koskeutta / hometta, joka pitää tautia yllä ?? Näin kysellee Tiina, joka muuttuu homekoiraksi entisessä työpaikassaan.

pikkujutut said...

Tiina, meillähän on ihan vaikka mitä tässä kämpässä ja ulkoilmassa vielä enemmän.En edes mieti mitä kaatopaikalla poltetaan, sillä siellä poltetaan ihan kaikki, sitten muuten vain poltetaan auton renkaita...keuhkot kiittää. Ja juuri nyt ei tuulenvirettäkään.

Tosin tämä lienee ihan kevätflunssaa joka ei nyt ota laantuakseen ja kiertää kaikki.