19.4.12

what should i think?

Mitä pitäisi ajatella,
kun koulun taideluokka joutuu yllättäen muuttamaan 1/3 pienempään luokkaan ?
kun koulun kirjastoa pienennetään 1/3 osalla ja samaan aikaan oppilaat tilaavat koulun kautta maailmalta kirjoja yhteensä 7 500 dollarilla ? (Välihuomautus: viimeisen 7 vuoden aikana kouluun on käytännössä rakennettu kirjasto, 1000 nidettä tänään.)
kun koulun opettajan huone pienenee myös sen 1/3 osaa ja vanhasta opettajanhuoneesta rakennetaan vastaanottotilaa tohtorirehtorille jo olemassa olevan ison työhuoneen lisäksi  ?
kun väliportaan esimies huomaa tulleensa syrjäytetyksi siten, että huone on tyhjennetty loman aikana ?

Paksua, todella paksua sanon minä.

Koska yhteisö pohjaa toimintaansa erääseenkin pyhään kirjaan, missä kirjoitetaan jotain, että älä tee toisille mitä et tahtoisi tehtävän itselle, kehoitetaan rakastamaan lähimmäisiä ja varsinkin siitä, ettei itseään pidä nostaman millekään jalustalle, niin mietinkin, että pitäisikö tälle nykyiselle tohtorirehtorille lahjoittaa tuo kirja.

Toisaalta, olen jo sanottavani sanonut, toiveeni esittänyt hallinnolle. Jos ei ole korvia kuulla, tahtoa ymmärtää, ei paljoa jää jäljelle. Mitään ei rakenneta päivässä, mutta hyvinkin lyhyessä ajassa voidaan näemmä kaikki tuhota.

(Kuvilla ei ole mitään muuta yhteneväisyyttä asiaan kuin se, että ovat kristittyjen alueelta.)

4 comments:

Anonymous said...

Samoissa tunnelmissa täällä terveysaseman mahdollisen lopetuksen suhteen; erityisen omituisia kuvioita on paljastunut ! Ensi viikolla on joku foorumi, jossa päättäjät kuulevat palvelujen käyttäjiä tai ESITTÄVÄT kuulevansa. Yritän ehtiä paikalle...

On se kumma, että missään EI nähdä nenäänsä pidemmälle; EI siellä, eikä täällä. Kun tiedät, missä olen työssä, niin tiedät myös, kuinka paljon siellä on AVUN / TUEN ja HOIDON tarvetta ! Säästöjä ei saada lopulta juuri mitään, mutta kulut tulevat lisääntymään. Tänään myös selvisi, että minulle ja päihdehoitajalle (tai psykologille) on etsitty työhuoneita alueelta jo HELMIKUULTA; joku on siis tiennyt jotakin ja tiedot on pidetty SALASSA meiltä lapiotyöläisiltä...

Kyllä kuule sapettaa täälläkin ! t: Tiina (kiukkuinen)

Yaelian said...

Pöh! Mihin se tohtorirehtori nyt niin paljon tilaa tarvitsee,muiden kustannuksella:(

Kirsikka... said...

Pitää kommentoida vielä tuohon edelliseen postaukseen...viimeeksi kun olin kampaajalla(viikko sitten) peilistä katsoi takaisin "vanha kiukkusen näköinen UKKO", teki mieli kyllä rynnätä kotiin siitä paikasta, ei enää kiinnostanut edes koko tukka.Miten tässä on näin päässyt käymään, ihmettelin minä, ja ihmettelen edelleen.:x

Onpa teilläpäin tärkeitä herroja, kun tarvitsevat niin valtavat tilatkin :))
Suloista perjantaita huomiseksi!

pikkujutut said...

Tiina, ohoh, johan siellä tapahtuu..Tsemppiä, toivottavasti tilanne selviintyy. Meillä olikin odotettavissa jotain tämän tapaista, mutta nopeus tässä yllätti vähän kaikki.

Yaelian, kun on vallan tohtorismies :). Mielenkiintoista on se, että vanhan rehtorin ( ulkomaalainen lähestystyössä oleva opettaja) yritti saada rahaa koululle muutostöitä varten, mitään ei tapahtunut, rahaa ei ollut. Kas kummaa, johon nyt on...tosin vesiputket, bussit yms..ovat edelleen vanhoja..

Kirsikka, Sinun täytyy vaihtaa peiliä, jos se auttaisi :). Tämä herra on pääkaupungista. Ego on joillakin niin iso, että tarvitsee paljon tilaa :).