17.4.12

what a day

Aamulenkki vapaaehtoisesti.
Päivälenkki vahingossa, kiersin puoli kaupunkia.
Iltapäivällä poimimassa päivälenkin aikaansaannoksia ja
saattamassa pikkumiehen kaveri koulusta kotia.
Saako mennä jo nukkumaan ? ( kello 19.45)

3 comments:

anumorchy said...

Lenkkeily tekee hyvaa, eiko vaan?
Toivottelee nimimerkki "sohvalle dekkaria lukemaan". Taallakin pitaisi satsata tahan ulkoiluun ennen kuin tulee liian kuumaa. Lauantaina ehka luontoretki jos on tarpeeksi tulijoita. Toistaiseksi 8, eli ei riittavasti. Haluaisitko osallistua?

Mine said...

Saa mennä nukkumaan, toivottavasti menit. Taas tuli huono omatunto tästä liikkumattomuudesta. Millä sitä motivois itsensä kulkemaan? Kuten Anukin sanoi, nyt ei olisi vielä edes kuuma. Eilen kyllä retkeiltiiin. Ja oli kuuma. Siitä huomenna blogissa.

pikkujutut said...

Anu, pidän peukkuja pystyssä, että retki toteutuu. Kaikki liikunta, etenkin hyötyliikunta on hyvästä...oikeilla varusteilla. Hankin täälllä rakkoja jalkaani läpsyttelemällä jo sandaaleissa :).

Mine, no en mennyt, piti kai tekemäni jotain tosi järkevää..väsyttää yhä, kun paahdoin menemään tänäänkin. Minä kävelen joka paikkaan, siinä se salaisuus. Hissin sijaan portaat -no, on vähän pakkokin kun sähköjä ei aina ole. Huonoa omaatuntoa ei kannata hankkia, kaikelle on aikansa ja hetkensä. Ennätät sinäkin jossain kohden.