22.4.12

the rocky beach

Tänään aloitimme rantakauden.Viikko sitten rannalla vietettyä paria tuntia ei lasketa. Se kun oli vasta harjoittelua. Nyt kun lasten uimataito on hyvä, voimme seikkailla myös niillä rannoilla, joilla olemme vähemmän olleet. Vaihtelu virkistää, jalkapohjat saavat hierontaa kivikossa.

Mutta mutta. Niiltä rannoilta löytyy sitten myös niitä joitain, jotka kuvittelevat, että heidän seuransa on kaivattua. Puuh. Seuraavalla kerralla mies mukaan tai paluu tutulle hotellin rannalle.

Että se siitä vaihtelusta...

3 comments:

Anonymous said...

Ihanan sinistä vettä ! Kylläpä alkoi tekemään mieli uimaan... Vaihtelukin kelpaisi, mutta täällä ei ole mitään tai ketään tarjolla... t: Tiina

Anonymous said...

Nyt EI kyllä enää jaksa, eikä huvita ! Eilen lohkesi hammas ja tänään oli 21 uutta potilasta jonossa odottamassa aikaa vo:lle ! Mihin minä nuo kaikki ihmiset tungen ? Hermot menee ! Ja kohta myös henki ! Onneksi paistaa vielä aurinko ! t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, oli todella kylmää vettä, en uinut,lapset kylläkin.Taitaa olla taivaankappaleet nyt vähän huonosti. Tsemppiä.Kyllä ne asiat järjestyy -on aika hyvä mantra.