3.4.12

at last

Kun hautoo jotain asiaa tarpeeksi, tulee hetki, jolloin alkaa tapahtua.
Listoja on tehty pitkin kulunutta vuotta, osin jotain saatu aikaiseksi aiemmin.
Mutta nyt on turbovaihde päällä.
Pään sisäiset ajatukset on saatava kasaan, asiat poikki ja pinoon.
Suunnitelmat selväksi.
Paras väline siihen on se, että tarttuu laatikkoihin ja kaappeihin, pinoihin ja kasoihin.
Tätä on tehty tänä vuonna paljon.
Enemmän kuin koskaan aikaisemmin.
Huhtikuun lopussa olemme paljon viisaampia.
Ja silloin tässä asunnossa jokaisella tavaralla on paikkansa.
Ja niitä paikkoja ja tavaroita on vähemmän kuin nyt.

Saman asian olisi voinut kirjoittaa sanoin:
Kevätsiivous käynnissä.

6 comments:

Mine said...

Täällä vielä odotetaan sitä järjestelyn vimmaa. Voi, kunpa se pian jo tulisi. Laatikkomme ja kaappimme kaipaisivat kipeästi tyhjennystä ja järjestystä.

Anonymous said...

Selviääkö jotakin merkittävää huhtikuun lopussa ? Vai loppuuko vain rätit, luutut ja pöly ? Välillä on kyllä hyvä kevätsiivota myös pään sisällä ! t:Tiina

Yaelian said...

Onnea vaan kevätsiivoukselle! Minulla se on pahasti kesken,vaikka sen pitäisi olla valmiina tällä viikolla,ennen täkäläistä pääsiäistä eli Pesahia...

Vilijonkka said...

Minunkin pitäisi aloittaa siivous, mutta sitä ennen olisi kovin kiva tietää onko kyseessä muuttosiivous vai ihan tavallinen kevätsiivous. Mies väittää meidänkin olevan viisaampia huhtikuun loppuun mennessä, mutten kyllä usko, kun harvoin ennen juhannusta ollaan mitään tiedetty... Ehkä pitäisiki aina ajatella kyseessä olevan muuttosiivous, niin pysyisivät paikat paremmin järjestyksessä!

Siivousintoa teille!

Anonymous said...

Minä koetan nykyään noudattaa tavaroiden/vaatteiden jne. suhteen sääntöä "yksi sisään - kaksi ulos". Tuo sujuu minulta helpommin kuin isot "raivaus"operaatiot. Kärsivällisyyteni ei riitä laajoihin selvittelyurakoihin.

Toivottavasti kuun loppu tuo selvyyttä suunnitelmiin! Kaikkeen tottuu jne., mutta minusta ainakin on välillä vähän hermostuttavaa se "odottelu". Oletan siis, että teillä kyse samasta kuin meillä eli siitä, missä työpestit jatkuu.

Puhtia siivoukseen!

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Mine, älä huoli, nyt vähän tökkäsi täälläkin päässä.Oli muita kiireitä ja nyt on vielä pääsiäinenkin. Ensi viikolla taas uusi into, toivottavasti sielläkin.

Tiina, toivottavasti se, kuka johtaa koulua mutta epäilen vahvasti että jokin tieto tulisi. Pöly ei täällä lopu, ei millään. Ja ehkä tässä siivotaan enempi sitä pään sisäistä.

Yaelian, toivottavasti sait kaiken siivottua...meillä ei toivoakaan..:)

Vilijonkka, kannatan tuota muuttosiivousta, sillä ajatuksella olen itsekin tätä siivousta tekemässä vaikka ei tässä minnekään olla muuttamassa, luulen näin,kesäkuussa mekin tietoa saamme jos töiden puolesta tarvitsee lähteä,ennakoin nyt.Toisaalta meillä ei ole enää taaperoikäisiä, eikä tulossakaan, joten nyt joutaa ne kamat uuteen osoitteeseen. kiitos samoin.

Lempi, tuo onkin parempi kuin 1/1 suhde. Minusta ei taida olla pitkäjänteiseen urakointiin.Kerralla repäisten niin johan tapahtuu.Tosin niitä kertoja saattaa sitten olla useampia. Töiden puolesta tietoa tulee vasta kesällä, joten sitä jännitetään sitten, nyt jännitetään minne suuntaan koulu kallistuu.