10.3.12

one cable, two cables, three ...

Lähes jokaisella kadulla, tai kadun yläpuolella.
Sama sotku.
Tai järjestys.
Jossain myös meidän sähköjohto.
Mutta älkää kysykö missä.

6 comments:

Mine said...

Tutulta näyttää. Täällä tuollainen sähköjärjestys on vielä käytössä "köyhempien alueilla". Pääkaduilla ja hienoimmilla alueilla sähkötkin on siivosti. Turkissa on vielä luokkayhteiskunta. Ei voi mitään. Raha se on mikä ratkaisee.

Anonymous said...

Sähkötyö siellä näyttää vähintääkin huolestuttavalta !? Toisaalta kuvissasi on myös parvekkeita, joiden paikallaan pysyminen vaikuttaa myös vähemmän vakuuttavalta... t:Tiina

Hauskaa ja sähköisen turvallista viikonloppua ! Älkää pudotko mistään tai saako sähköiskua !

Yaelian said...

Huh mikä sotku noissa johdoissa.Täällä kyllä näkee vanhoja taloja,joissa kiertää ulkoseinissä vaikka minkälaista johtoa ja kaapelia,mutta ihan tuollaista en ole nähnyt.

pikkujutut said...

Mine, täällä on tämä näky tuttua, oli missä oli vaikka täälläkin jyrää luokkayhteiskunta samoin tavoin.Raha ei valitettavasti tuo viisautta.

Tiina, niin se sähkö vain kulkee näitä johtoja pitkin.Mukana myös ne laittomat liitännät. Ukkosen jylistessä saattaa nähdä hienoja valokaari-ilmiöitä :).Ei me pudota, meidän parvekkeen katto kyllä tippuu alas ihan itsekseen.Onneksi ei olla oltu alla.

Yaelian, tämä on vielä siisti sotku :).Mutta oli se aikoinaan varsinaisen shokki nähdä nämä, nyt tuskin huomaa.

Vilijonkka said...

Hallittu kaaos on taitolaji! Sen hallitsee myös täkäläiset.

Mulle muistui mieleen viime kesänä Helsingin keskustassa roikkunut Kaarina Kaikkosen (kai?) pyykki-installaatio, jossa pyykkinaruviidakko oli ripustettu talosta taloon samalla tavalla risteyksen yläpuolelle kuin näissä kuvissa.

Katja Pellikka-Mikkonen said...

Melkoinen määrä johtoja :)