20.3.12

a la breakfast

 Ne pienet ilot.

5 comments:

Anonymous said...

Olipas herkullinen aamupala sinulla ? Minä aloitin aamun eilisen pannukakun jämillä (hyvää silti oli). Meillä oli viime yönä yllätys yövieras, kun tuosta läheltä Abin kaveri tuli meille pakoon äitinsä oksennustautia. Yrittävät vimmatusti pysyä terveenä ja kunnossa kirjoituksia varten. Meidän neidillä huomenna viimeinen koitos, mutta ystävällään vielä kaksi sen jälkeen.

Te olette nyt ilmeisesti terveinä olleet; kutakuinkin ? t:Tiina

Mine said...

Hyvältä näyttää. Minun aamupalani on kaksi kuppia kahvia, joka aamu. Tai no, joskus menee kolme. En pysty syödä mitään heti aamulla. Ainakin pitää pari tuntia olla pystyssä ennen kuin uppoaa mikään. Mistä lie johtuu? Nyt olisi kuitenkin nälkä. Täytyy siis kurkata mitä kaapista löytyy?

Yaelian said...

Mmm,kahvia,se jäi pois tältä päivältä ja nyt kahvihammasta kolottaa...Minulla on ystävä ,joka ei voi olla ilman voilla leivottuja croissantteja,itse en ole mitenkään niihin hulluna.

Kirsikka... said...

Herkullista :) vesikielellä täällä, kun olen leipälakossa :x
Löysin erittäin edullisen matkan sinne toukokuun lopulla, mutta emme osaa päättää...sinne vai Barceloonaan??Ilmoitan heti kun tiedetään.

pikkujutut said...

Tiina, meillä on ollut peukut pystyssä joka kirjoituspäivä, toivottavasti abilla on mennyt ok kaikki ja on tyytyväinen? Me olemme ollet terveitä, mitä nyt allergia alkaa vaivata miesväkeä.

Mine, minullakaan ei ihan heti aamusta uppoa mitään, täytyy mennä hetki mutta kahvia kyllä, useampikin jos jatkuu aamupala aamupäivään.Toivottavasti kaapista löytyi jotain.

Yaelian, Nämä croissantit ovat parhautta, juuri näin mutta manteli vastaavat vielä parempia, nam. Minä tarvitsen juuri nyt kahvia.

Kirsikka, millä lentouhtiöllä, nimimerkillä kesälomamatkoja tässä etsiskellen.