8.2.12

so beautiful

Voi elämä.
Olen vältellyt tätä.
Mutta eilen illalla se vei pikkusormen
ja tänä aamuna koko käden.
Voikohan kauneuteen hukkua ?

9 comments:

Lissu said...

Että vielä tartutit tuon jutun minunkin KOKO käteeni! Ei tuu aika pitkäksi, ei! Ei tartte Vihaisia lintuja tms, EI!

Mine said...

Vilkaisin nopeasti, mutta suljin vielä nopeammin. Yritän pysytellä erossa KAIKESTA muusta virtuaalisesta blogin ja sähköpostin lisäksi:).

Mukavaa lomapäivää teille sinne täältä räntäsateisesta kaupungista. Minun pitäisi pakottaa nyt itseni tuonne ulos. Vastenmielinen ajatus.

Mirva said...

Minä jäin myös ihan koukkuun viime viikolla! Se on jotenkin todella addiktoiva palvelu, mutta ei se haittaa, eipähän tarvitse ostella kaupasta lehtiä... :)

coco said...

indeed very lovely flower. is it a wild flower?

Kirsikka... said...

Miks munkin piti sormeni siihen klikata...
:)

Anonymous said...

Piipahdin katsomassa linkkiäsi ja suljin sen HETI ! Toisella silmällä ehdin nähdä kaikkea ihanaa ja houkuttelevaa. Nyt olen laittanut itseni ANKARAAN OSTOKIELTOON ! Tiistana ostin alennusmyynnistä taivaalliset, vihreät kumisaappaat ja eilen illalla huomasin, että toinen saapas on kokoa 36 ja toinen kokoa 38. Teki mieli hakea haulikko ! t:Tiina, joka oli kaupassa ILMAN lukulaseja ja/tai aivoja

Yaelian said...

Kerran menin jota kautta tuonne,ja tulin äkkiä takaisin,sillä tajusin,että sinne voi jäädä koukkuun....

pikkujutut said...

Lissu, no ei tarttee ei, ei yhtään mitään muuta.

Mine, minäkin pysyin, toissapäivään saakka poissa. Onneksi hidas yhteys pitää huolen ettei tule siellä notkuttua liikaa. Huomenna saisi sataa täälläkin, tahtoo yhden sisäpäivän. Toivottavasti teillä ei enää tule räntää.

Mirva, sinä sen sanoit, pelkkää säästöä :)

Coco, the flower is beautiful and yes, wild one too. The link in my text was to the Pinterest, which is lovely place too.

Kirsikka, :).

Tiina, hei, tämä on halpaa huvia, et voi ostaa kuin mielikuvia :). Vaihto onnistuu kenties, siellä siellä kaupassa on nyt eri parit...mars matkaan vaihtamaan.

Yaelian, jep, kurkkimassa olen käynyt minäkin mutta nyt meni sitten överiksi, ainakin hiukan :)

Anonymous said...

Minun TUURILLA ; kyseisessä kaupassa on jäljellä koot: 39, 37 ja 36 - TARVE on koko 38. Saan rahat kyllä takaisin, mutta olisin halunnut ne saappaat !! t:Tiina

Jossakin vaeltaa pari 39 + 38; tämä on niin mun elämää...