12.2.12

happy sunday!

Sunnuntaille sopiva päivän laulu.
Musiikkiterveiset esi-teiniltä eräälle oikealle teinille ja abille.

6 comments:

Anonymous said...

Päivän laulu oli oikein KAUNIS; Esiteinille halaus ja terveisiä täältä koko naislaumalta ! t:Tiina

Yaelian said...

Upea kuva ja kaunis laulu! Mukavaa loppusunnuntaita!

Anonymous said...

Tämä sunnuntai meni näköjään OHI; en ehtinyt uloskaan ! Rillipää kävi sentään luistelemassa isänsä kanssa. Ja Teini puki juuri päälle päivävaatteet (klo.18.56) sekä lähti koiran kanssa ulos; sentään !

Minä aloittelen omaksi huvikseni Aikuiskasvatustieteen perusopintoja (25op) JY:n avoimessa yliopistossa ja olen koko päivän kirjoittanut esseetä tieteellisen toiminnan menetelmistä. EI tule valmista millään ! t:Tiina

Anonymous said...

Kiitos sähläykseni hoitamisesta ! Löysin pe paikallisesta kirja-ale-kirjakaupasta maailman suloisimman kirjan: Muotovaliot ; Neulo oma koira 2011. Tekijät Sally Muir & Joanna Osborne. Nyt pitäisi vielä löytää joku, joka OSAA neuloa... t:Tiina

pikkujutut said...

Yaelian, eikö olekin, kiitos samoin.Mukavaa uutta viikkoa!

Tiina, esiteini lauleskelee tätä biisiäbnuorisoklubissaan.
Hyvä, että teillä joku liikkuu :). Huilaustauko on siis ohi-tavoitteet päästä sisään jonnekin? Tsemppiä ja takapuolilihaksia! Ja hei, johan sinä osaat neuloa ja lukea, kirja viereen ja puikot käteen.Hitsit, että on helppoa antaa ohjeita :::))).

Anonymous said...

Jep ! Haluaisin siihen AMK:n opettajakoulutukseen (ammatillinen opettaja), mutta vielä EI lähtöpisteet riitä. Ehkä joskus ? Täytyy vähän petrata !

Hah ! Tuon kirjan ohjeisiin täytyy olla vähintään ydinfyysikko, mutta osaan minä kuvia katsoa...t:Tiina