11.2.12

another running race

Tänään taas, jossain päin pääkaupunkia.
Juoksukilpailut.
Nyt tytärkin mukana juoksemassa.
Tuplajännitys.

(Kuvat edellisestä kilpailusta.Vierailijoille ei montaa palkintosijaa jätetty. Onneksi joukkuesijoitukset laskettiin ja kotiin tultiin kahden joukkuepokaalin kanssa. Tärkeää ei ole jalo ja rehti kilpailu, vaan kyynärpäätaktiikalla mennään.)

5 comments:

Yaelian said...

Tsemppiä juoksukilpailuihin! Ja hienot pokaalit on tullut edellisistä:)

Anonymous said...

Ei se meno täälläkään aina superrehtiä ole, varsinkaan pojannapiaisten kisoissa, mutta kivaa noilla tuntuu silti - tai ehkä juuri siksi :) - olevan. Toivottavasti teidänkin poppoolla oli kiva päivä ja tuli pokaaleita tuomisiksi äiteelle kiillotettavaksi.

Lempi Sveitsistä

Mine said...

Juoksut taisi tulla juostua? Niin teidän lapsilla siellä, kun meidän aikuisilla täällä. Eilinen juostiin nimittäin miehen kanssa kulttuuririennosta toiseen ja kruunattiin ilta kaupungin katolla. Aika kivaa vaihtelua. Etenkin nämä hiljaista hiljaisemmat aamut.

Pian lähdetään hakemaan perhe kasaan. Sekin on aika ihanaa.

Anonymous said...

Pakkanen on laskenut inhimillisiin lukemiin - lopultakin ! Juokseminen ei kuitenkaan houkuttele kuin talon koiraa. Rillipää aikoo lähteä sentään luistelemaan ja/tai elokuviin; uusin Risto Räppääjä on on kuulema huippu ?! t:Tiina

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos kannustuksista mutta ei nämä kisat menneet putkeen ei ollenkaan, pöh.

Lempi, kivaa oli, tosin pokaalit lahjoitettiin toisille. Äidin pinna kiristeli niistä näistä kyynärpää ja blokkaajatyypeistä...:).Muita ei tainnut haitata.

Mine, teidän juoksut kuulostivat erittäin hyvältä. Tartteis varmaan meidänkin.:)

Tiina, heti ulos happea haukkaamaan, onneksi rillinen ymmärtää tämän. RR jäänee meillä taas dvd-versioon...Mukavaa elokuvailtaa. Abille lykkyä, ollaan peukut pystyssä.