6.1.12

somewhere there

Harmaata, kylmää, sateista.
Jossain siellä pilvien takana aurinko.
Huijaa meitä välillä kurkistamalla pilven raosta.

Joku (tai jotkut) jammailee meillä tähän tahtiin.

6 comments:

Yaelian said...

Meillä oli aamulla tuollaista kuvailemaasi harmaata ja kylmääkin.Menin kaupungille ja pian jo paistoi aurinko lämpimänä ja takki oli liian lämmin...toivottavasti teilläkin..

Mine said...

Harmaa on kyllä kaunis. Täällä on ollut keväisiä päiviä, mutta harmaantuvaa luvassa. Otetaan vastaan mitä saadaan. Muistutan talvipäivinä itselleni helteiden mukanaan tuomasta puuduttavasta väsymyksestä ja iloitsen siitä, että nyt jaksan.

Kirsikka... said...

Meille näkyi tuo harvinaisuus tänään...mutta kylmää on! Nautin täysin kolmesta vapaasta..tehnyt käsitöitä ja siivonnut>>> lempipuuhiani! Suloista pyhää teille! Pääkaupungissanne juhlivat sukulaisemme tänään Joulua <3

pikkujutut said...

Yaelian, koko päivän harmaata, sadekuuroja ja kylmää.Luvassa kuulemma samanlaista ensi viikkoon...yritän pysyä positiivisena :).

Mine, harmaa on kaunis, eikä sadekaan haittaa mutta menee ilo kun on niin kylmä. Meidän lämmityslaitteet eivät saa tätä ylimmän kerroksen asuntoa lämpimäksi vaan ollaan max.18 asteessa näinä pilvisinä päivinä, vetää kaikkialta. Mutta sitten taas tulee aurinko ja lämpöä ja sitten pystyy tekemään juttuja :).

Kirsikka, ahaa, nyt selvisi mistä tiedät sen pienen kaupunginosan liikkeet, tarkoitan sitä kangas+tarvikeliikettä Arax-kadulla :). Hyvää joulua teillekin ja mukavaa vapaata!

Anonymous said...

Meillä on LUNTA ja suloisen VALKOISTA; on ollut jo monta päivää ! Isäntä lähti aamulla pilkille ? En vaan tajua, kuinka se on mahdollista, koska järvet eivät ole jäässä ! No, otti kelluntapuvun mukaan... t:Tiina

pikkujutut said...

Tiina, toivottavasti isäntä pysyi pinnalla.