21.1.12

///

Ääni käheänä,
olkapää romuna,
jalat muussina.

Päivä juoksukilpailuissa.

4 comments:

Rouva Kameleontti said...

Ei ole kiva olla romuna. Lepuuta ja kuntoudu. Minä yritän tehdä sitä samaa kipeälle selälleni, joka olisi tykännyt enemmän lämmöstä ja lämpimässä meressä lillumisesta. Täällä lunta tihuttaa ja tänään jännnätään ketkä menevät presidentinvaalin toiselle kierrokselle.

pikkujutut said...

Rouva Kameleontti, voihan harmi, että se selkä vaivaa vieläkin. Toivon toipumista todella. Minun romuna olo on ihan täysin itseaiheutettua: huusin ääneni käheäksi kannustaessa juoksijoita, kuvasin painavalla linssillä ja koko juoksutapahtuma oli paikassa, jossa oli portaita, mäkiä ja niitä mentiin edes takaisin kun juoksureitti kulki siellä täällä. Vanha ei jaksa :).

Rouva Kameleontti said...

Täällä vihdoin on ryhdytty selvittelemään selkäkipuni taustoja,
onko tuo itseaiheutettua ryhtivikaa vai työtapaturmaa ja kiinnipitelyn tulosta. Alan saada tarpeekseni särkylääkeresepteistä. Särkylääkkein en parannu. Toivottavasti sinä paranet vilttisi sisällä sadetta kuunnellen. Minäkin taidan nauttia kupin kuumaa karkadea!

pikkujutut said...

Rouva Kameleontti, hyvä, että jotain tapahtuu ja syy selviäsi. Särkylääkkein ei parannu mutta toisaalta niillä on paikkansa jossain kohden. Kuten tänään, jotta saan käden liikkumaan kivutta.:)