26.12.11

st.stephen's day

Tapaninpäivänä meillä paistaa aurinko, aurinko, aurinko.
Paras joululahja.

9 comments:

Anonymous said...

Suomessa kovasti tuulista ja myrskyisää; meillä vielä kuitenkin sähköt, vaikka 200 000 ilman ! EI miehellä mitään hätään saunassa ollut, vaan minulla - henki kulkee nyt kuitenkin ! Ja lehdet saa siivota joku muu kuin minä...

Aurinkoista Joulua ! t: Tiina

Mine said...

Täällä myös ihana auringonpaiste ja kotona kaksi Tapania. Syytä siis juhlaan:). Lapset jäivät kotiin omalle lomalle, mutta huomenna taas arki alkaa.

Nyt lähden katsomaan kuopuksen kanssa tv-kaistalta Lumiukon. Oma jouluperinteeni, johon muu perhe ei jostakin syytä syty.

Yaelian said...

Minä taas pidin enemmän siitä pilvisestä säästä-Tällä viikolla kuulemma taas lämpenee...

pikkujutut said...

Tiina, luettiin lehdestä ja oltiin hieman huolissamme isovanhemmista jotka olivat sinnepäin tulossa. Onneksi pääsivät turvallisesti perille. Onneksi henki kulkee...Motivoit tytöt hommiin :). Mä muuten skeittasin tänään ja oli mukavaa...

Mine, onnea teille tuplaten. Eikö teillä ole lomaa koulusta? Lumiukko ei sytytä täälläkään päässä :).

Yaelian, eikö teillä myrskynnyt? Täällä oli todella tympeä keli joulunpyhät, onneksi päästiin ulos tänään.

Mine said...

Ei ole lomaa ei, tänään otettiin omaa lomaa. Koulun puolesta sitä ei olisi ollut siis yhtään. Välikausiloma on sitten tammi-helmikuun vaihteessa.

Ei sen puoleen, arki kuulostaa ihan kivalle:). Lue: Omaa rauhaa, jos hyvin käy.

pikkujutut said...

Mine, ohoh, ihmeiden aika ei ole ohi.Meillä kun lomaa on, aina 3.1 saakka.Tosin taitaa olla vain muutamassa koulussa:). Luulen minäkin, että arki=oma rauha on enemmän kuin odotettua tammikuun alussa. Toivotaan, että sinua onnistaa.

Anonymous said...

Meillä piipahti tänään vieraita Itä-Suomesta + yksi paikallinen henkilö; hyvin olivat perille päässeet. Meillä koululaiset lomalla ad.9.1.12; kyllä tästä on rauha ja lepo kaukana - itse pääsen töihin lepäämään jo 2.1.12.

Mukavia ja aurinkoisia lomapäiviä ! Hitsi, kun tulisi LUNTA ! t:Tiina

Anonymous said...

En muuten jaksa innostua tuosta skeittaamisesta yhtään näillä vanhoilla polvillani (tai tässä iässä). t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, saitte vieraita, kivaa. Onneksi edes töihin pääsee lepäämään :). Kannattaa kokeilla, sitä skeittaamista, suojat päälle ja menoksi. Tästä taitaa meinaan meillä tulla äidin ja tyttären harrastus ja ikääni en paljasta :).