15.12.11

strike-carpe diem

Maan hallitus on palkkaneuvottelujen kourissa.
Työntekijät vaativat lisää palkkaa, hallitus puntaroi miten paljon.
Ensimmäinen ehdotus ei saanut myötätuulta, joten lakkoase otettiin käyttöön.
Yleislakko tulee olemaan 27.12.
Mutta.
Kun opettajat hoksasivat, että hhmmm, mehän olemme jo lomalla tuona päivänä niin eihän meidän silloin sovi lakkoilla, joten me lakkoillaan ihan ikiomana päivänä, eli tänään.
Ja virallinen vahvistus asialle tuli eilen illalla klo 22.00 aikoihin.
Siihen asti oltiin menossa vielä kouluun tänä päivänä.

Olen sanonut tämän ennenkin mutta sanon uudelleen.
Jos joku haluaa oppia elämään hetkessä, carpe diem,
suosittelen muuttamaan tänne.
Välillä elämän suunnitteleminen 24 h eteenpäin on haaste.

4 comments:

Mine said...

Tai tänne. Ajatella, että reilu kymmenen vuotta sitten oli turvallisuushakuinen, merkitsin asiat kalenteriin kuukausiksi eteenpäin ja ahdistuin, jos joku ei mennyt kuten oli sovittu. Istanbul opettaa. Ainahan voi tehdä toisinkin, tai vaikka neljänsinkin. Tai olla tekemättä, jos ei viitsi.

Yaelian said...

Täälläkin noita lakkoja usein on,Nyt ei taida olla kun lääkäritkin lopettivat sen...Toivottavasti koululakko ei teillä kestä pitkään...

Anonymous said...

Voih ! Menisin niin mielelläni lakkoon tai pitäisin ylimääräisen vapaapäivän; vaikka 1/2 tunnin varoitusajalla... t:Tiina

Ps.Eilen illalla klo.22.00 jälkeen soi puhelin; säikähdin pahasti ! Vainajia EI onneksi ollut, mutta ikävä uutinen silti, kun eräs sinunkin tuntemasi ystäväni oli sanottu irti koeajan puitteissa (mm. liian hidas työssään). Onhan se varmaan niinkin, mutta jos on HYVÄ + TARKKA, mutta HIDAS, niin eikö se silti riittäisi ?

pikkujutut said...

Mine, elämä opettaa, totta. Ehkä kaikella on tarkoituskin.Turvallisuushakuiset löytävät itsensä sieltä missä joutuukin tekemään töitä itsensä kanssa. Tästä täytyykin vetää johtopäätös, että taisin olla varsin tiukkapipo aikoinaan :).

Yaelian, kesti vain päivän, seuraava lakko on yleislakko 28.12, jos sitä ennen ei tule sopimusta.

Tiina, ks.lakko sotki hieman meikäläisen joulujuttuja mutta meillä oli kiva päivä rannalla joka tapauksessa ettei voi valittaa.
Voihan että.Harmillista ja juuri ennen joulua.Tylsää. Hyvä ja tarkka on ok, ja jospa se oikea paikka vielä löytyy.Tsemppiä!