8.12.11

staying indoors

Sadetta, kirjoja, kynttilöitä.
Niistä on tämä päivä tehty.

7 comments:

Yaelian said...

Meillä ei sadetta vielä ole,mutta pilvistä ja tuulista;ihanaa niin monen aurinkoisen päivän jälkeen!

Anonymous said...

Täällä lähes sama suunnitelma väritettynä kuumeella, yskällä ja kurkkukivulla. Tänään keskeytynyt työpäivä ja huomenna "saikkua"; mitähän sunnuntain puurojuhlista tulee ??

Lunta, unta, kirjoja ja nenäliinoja
-- menee se ilta näinkin...

Eilen kuulisen sen, uutisen lähes PARHAAN: opparista viitonen ! Sikahyvä fiilis, jos jaksaisi edes vähän juhlia; ehkä myöhemmin ! t:Tiina

Maria said...

Hei juuri tuli paketti postipoka toi kotiin asti!!!On vähän matkalla kärsinyt muutama helmi on murtunut ja kovia taitaa olla kokenut :) ,mutta sehän sopii minulle kun olen itsekin tällähetkellä tälläinen säröinen "ruukku".voi kiitos kiitos sinulle saan kuin saankin voimkorun mukaani kun tästä sairaalakierrokselle taas lähden.
Laita nyt mulle viestiä maksusta kiltti♥

Yaelian said...

Ei kulunut kauan tuosta edellisestä kommentistani kun sade jo tuli...

mirka said...

Hei;) to kill a mockingbird..kerro jotain kirjasta? Nimi jäänyt mieleen siitä että Oprah taisi joskus kehua sitä....hyvää illan jatkoa.

pikkujutut said...

Yaelian, tulihan sitä, sadetta, hetken tarpeeksi.Nautimme nyt taas auringosta.Mutta jestas, että on kylmä.

Tiina, toivottavasti olo jo parantunut.Hyvä sinä, tätä täytyy juhlistaa kesällä :). Hengessä mukana huomenna.Terveisiä kaikille!

Maria, Huippua! Muttavoihan iso harmistus, että on murusina.Voihan että ottaa päähän mutta onneksi tuli perille vaikka se kestikin.Voimia matkaan ja unohda maksu!

pikkujutut said...

Mirka, palaan asiaan tai kirjaan myöhemmin. Mutta nyt jo sanon, hyvä kirja.