21.11.11

lack of motivation

Vuosien takaa.
Peitto, puolivalmis.
Tai ei edes puolivalmis, 1/32 osaa valmis.
Ei riitä edes hartialiinaksi.
Eikä vauvalle peitoksi.
Mutta kun ei nappaa niin ei nappaa.
Mutta kun saisi napata,
keksittävä olisi millä tavoin.

6 comments:

Anonymous said...

Entäs jos kiinnität tuon palan ja irtopalat torkkupeittoon tai päiväpeittoon ikään kuin koristeeksi? Tai tyynynpäälliseen? Kuvasta en oikein hahmota, miten iso tuo pala on...Ja irtopalojahan voisi ripotella vaikka verhon koristeeksi tai kiinnittää kankaalle ja lisätä vaikka vielä jotain muita elementtejä ja tehdä originelli seinävaate.

Toivottavasti joku nappaa, jos ei käsityöt :)!

Lempi Sveitsistä

Lissu said...

On muuten kauniin vàrisià nuo syòttisi. Kyllà niihin joskus nappaa...

Anonymous said...

Tämän talon ABI oli saanut jo pe vahvistetut yo-tulokset, mutta muisti kertoa vasta tänään: Ruotsi lopulta L ja ranska E ; kumpikin tuli parempana takaisin...ABI yhtä hymyä; samoin äitinsä ! Hymy kyllä hyytyy itseltä ke, kun on "opparin" esitys ja kypsyysnäyte. t: Tiina

Menimme muuten 25 vuotta sitten kihloihin juuri samaisena päivänä. Mies oli käynyt ulkomailta ottamassa vauhtia / rohkeutta kihlaukseen...

Anonymous said...

No niin, koko päivän pyörineet päässä noi sun pyörylät ja näin illansuussa se ajatus pullahti ulos - joulukuuseen roikkumaan noi sun irtopalleroiset!

Ystäville Suomeen, omin käsin tehty joulukoriste - virkkaat vaan kivan ripustamislenksun noihin. Kas noin, sullon joulumuistamiset jo hyvällä mallilla eikä ole vielä edes ensimmäinen adventti :).

Lempi Sveitsistä

Katriina said...

Minullakaan ei napannut nyt jo pari vuotta tekeillä ollut peitto, kunnes keksin, että teen se villisti ja vapaasti. Aloin tehdä erilaisia paloja erikokoisina ja eri suuntiin neulottuna. Sekoitin lopuksi joukkoon virkattuja paloja ja kokosin hakaneuloilla yhteen. Puuttuviin väleihin virkkasin lisää pituutta. Kokosin sitten yhteen ja kyllä homma maistui ihan erilailla! En kyllä tiedä, mitä sisko siitä tykkä ja passaako se heille, mutta kyllä sen alla talvella päikkärit vetää:)

Tuo sinun alkusi on kyllä kaunista sellaisenaan, jos vain jaksaisit jatkaa.

pikkujutut said...

Lempi, kyllä nappaa, onneksi, mutta tämän jututn kohtalo pitäisi saada ratkaistua-tehdä vai hylätä. purkaminen ei kinnosta.Nippanappa riittäisi tyynynpäälliseksi tämä.Mutta hyviä vinkkejä anoit, hhmmm...Joulukuusen koriste on hyvä.Mulla on joulukuusen koristeideoita jo todella monta-täytyisiköhän tehdä vallan joulukalenteriblogi :) täm ä olisi meinaan hyvä lisä siihen.

Lissu, kiitos, nyt en kyllä samoja värejä ottaisi, lieneekö siinä syy ettei nappaile :).

Tiina, Abille superonnittelut täältä.Pidämme peukkuja jatkoonkin. Kypsähän sinä olet, joten hyvin se menee.Peukut pystyssä huomenna! Lisää näitä sinun muiteloita niin totean todella olevani vanha :).

Katriina,tuo olisi kyllä hyvä idea. Mutten minä osaa olla noin villi ja vapaa :). Täytynee siis yrittää jatkaa edes sen verran että saan kunnon tyynyn päällisen.