25.11.11

it's friday

Kannattaako
- tehdä blogiin postausta ?
- virkata ranteenlämmitintä?
- lukea uutisia toisella välilehdellä ?
- juoda kahvia ja olla läikyttämättä sitä ympäriinsä?
- puhua puhelimessa ?
- miettiä ihan jotain muuta?
- lukea vielä tämäkin ?
- miettiä itkeäkö vai nauraa?

- ...ja tehdä tätä kaikkea yhtäaikaa....

Nope.Ei kannata. Sillä silloin menee sekaisin, julkaisee blogitekstin vahingossa, poistaa sen ja loppujen lopuksi ei saa sanottua sitä mitä halusi. Mutta sanon kuitenkin. Lyhyesti. Vaikka en oikein muista mihin sen halusin liittää. Kolme sanaa.

 Toivoa on. Aina.

7 comments:

Yaelian said...

Monen vaihtoehdon vaikeus...
Ne teidän 7 ihmettänne ovat aika surullisia,ja ihmisten aikaansaannosta nekin.Ei niin ettei täälläkin muutama sellainen olisi.
Mukavaa perjantaita!

Anonymous said...

Ihan vaan tuli tässä mieleeni, että nukutko sinä tarpeeksi ? t:Tiina

Tarkistin tänään koulun pohjalta arvosanojani: säälittävän ja nolon ruotsin keskustelun jälkeen numero oli kuitenkin NOUSSUT yhdellä ?! Mitä ihmettä ?! Painotettu keskiarvo nyt 4,42 ; sairaan siistiä !!

Mirva said...

Symppaan tuota vahingossajulkaisua, mulle kävi tällä viikolla sairaana ollessa ihan samalla tavalla. Toivottavasti perjantai menee aina vaan parempaan suuntaan!

Paketistasi muuten puuttuu vielä napit, ne ovat viikonlopun to do -listalla, joten ehkäpä jo ensi viikolla on postipäivä (toivon, tää myöhäisyys alkaa jo stressata vähän...)!

pikkujutut said...

Yaelian, ...ja varsinkin kun yrittää olla tehokas ja tehdä kaikkea yhtäaikaa :). Nuo 7 ihmettä on niin surullista etten tiedä itkenkö vai nauranko.Mukavaa perjantaita sinnekin.

Tiina, loistavaa, hyvät paprut tulossa, onnittelut. Ja kiitos kyllä nukun hyvin. Tuo koulun reksin juttu vain painaa hieman ja varsinkin mitä tästä kaikesta seuraa.argh....

Mirva, ihanaa, etten ole ainut. Joskus sormet nopeammat kuin järjen juoksu...selittelen täällä itselleni.Jännää, jotain kivaa tässä tarvitaankin.

Lissu said...

Jahas, vai tommoisia ihmeità siellà. Jos nuo vàlissà olevat jàttàis pois ja ottais vain ensimmàinen ja viimeinen, oltais saapasmaan kahdessa suuressa miinusihmeessà. Onneksi tààllà on paljon plusihmeitàkin. Tuo aurinko esim. Mukavaa pikkujoulua vaan!

Rouva Kameleontti said...

Plusihme täälläpäin on se ettei tarvitse kaatuilla liukastumisiin eikä kärsiä unettoimista öistä valon vuoksi. Teillä siellä on niin erilainen meininki,
mutta toivoa on, niin kauan kuin on elämää! Se kannattaa todeta ja julkaista vaan. Hyvää "Hoosianna-viikonloppua".

pikkujutut said...

Lissu, tottahan se on, joka maassa on omat plussat ja miinukset. Yksi lisämiinus tälle maalle on se, ettei täällä mitään pikkujouluja juhlita, ainakaan julkisesti :). Pikkujouluja sinnekin!

Rva kameleontti,tuota toivoa pitää ihan nyt hakemalla hakea, sillä kun uutisia lukee, tässä alkaa ulkomaalaisena vallan huolestua mihin tai minne ollaan menossa.Kaikesta kun ei voi edes kirjoittaa. Huh! täytyy toivoa, että hyvät asiat voittavat pahat.Hoosianna-viikonloppua sinullekin.