13.11.11

father's day

Parhainta isänpäivää ukille ja paapalle!

Mies tuossa totesi, ettei hän ole tänä aamuna vielä nähnyt kakkua, ei lahjaa tahi kukkia, puhumattakaan onnittelulaulusta, aamukahvista vuoteeseen. Ei niin, mitäs heräsi jo klo 7.00 aikoihin sunnuntaiaamuna. Tytärkin totesi, että äidin vika, kun nukkui pommiin, kyllä he muuten olisivat aamupalan tehneet.

Lahjaksi saa hän tänään myöhemmin leivottavan päärynäpiirakan. Muuta ei juuri nyt keksitä. Sitä ei tietysti kerrota, että leipominen on vähän pakko homma, muuten päärynät tulevat ovella vastaan viimeistään huomenna.

Lienee aihetta siirtyä keittiöön, missä tuo mies aamupalaa rakentaa.. Maukkaat, ensimmäiset aamukahvit jo juotiin.

Ja kyllä me sille pusut annettiin, kaikki.

4 comments:

Kirjailijatar said...

Ajatus on tärkein, eikös. Täällä leivottiin omenakakkua. Kartan täytekakkuja, kun en niistä itse niin välitä.

pikkujutut said...

Kirjailijatar, näin mekin ajattelimme. Tässä ympäristössä tuppaa jäämään kaikki suomalaiset juhlat paitsioon ja niiden eteen on tehtävä enemmän työtä, lähinnä siinä että muista :). Mmmm, omenapiirakkaa.

Anonymous said...

Meillä oli vadelma-kerma-kakkua; kaupan pakastealtaasta, mutta hyvin kelpasi päivänsankarille. Nuorempi teineistä vähän kauhisteli KERMAA, mutta suostui ruokalusikallisen maistamaan: YÖK ! Kermaa ! YÖK ! t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, voi teidän teiniä. Me otetaan ja juhlitaan sitten kaikki juhlapäivät kunnolla kun siellä Suomessa olemme vuonna x..