23.11.11

???


Jonain aamuna,
jonain iltana.

Ja jossain siinä välissä päivä, jolloin kuulee asioita, jotka mietityttävät koko loppupäivän.
Yksi asia on varmaa. Minä en pidä valkoisista kirjekuorista.

7 comments:

Katriina said...

Huikea ilta- tai aamurusko! Ylimmässä kuvassa on silti jotain uhkaavaa, kuin tieteiselokuvan pelottavuutta.

Yaelian said...

En oikein tiedä mitä tarkoitit,mutta kuvasi ovat mielettömän upeat!

Rouva Kameleontti said...

Kuvat ovat mahtavat. Minä pidän eniten itseaskarrelluista, ajatelluista kirjekuorista. Toivottavasti sinäkin saat sellaisia valkoisten ja ikävien joukossa.

Anonymous said...

Toivottavasti saamasi kirjeen sisältö oli vaan tylsää, eikä mitään vaarallista tai vakavaa ? Yleensä tylsät uutiset täällä kotimaassa saapuvat ruskeissa kirjekuorissa; värillä ei liene väliä - sisältö on tärkein. Yritä pärjäillä uutisesi kanssa !

Eilen oli se "opparin" esitys meni loistavasti ja työstä saneli kehuja. Arvosana on vielä arvoitus. Kypsyysnäyte oli järkyttävän vaativa kokemus ! Se sujumisesta ei ole vielä mitään tietoa myöskään. Tänään oli keskustelu ruotsin opettajan kanssa (1/2h) ruotsiksi, mikä oli nolo ja kiusallinen kokemus, koska en osaa yhtään ruotsia. Puhuin sekaisin ruotsia, englantia ja ehkä pari sanaa saksaakin sekä loput suomea. Noloista nolointa !

Mutta Mikkelin reissut on nyt tehty ja todistus tulee aikanaan postissa lähempänä joulua. Sairaan siistiä ! t: Tiina

pikkujutut said...

Katriina, kun tuona aamuna menin parvekkeelle ja näin tuon taivaan, olin varma että itä-ja etelänaapurin välillä oli syttynyt konflikti.Hetki piti hengittää.

Yaelian, kiitos.

Rva Kameliontti, nyt olisikin tarpeen kaiken muun väriset kirjekuoret.Lienee aihetta tehdä itse.

Tiina, det glider in...Superhyperonnittelut. Nyt vain kirjekuorta odottelemaan. Nolot jutut voit jättää sinne muistojen joukkoon, det är över nu.
Lasten koulun reksi otti ja lähti yllättäen eikä kuulemma tule takaisin.Perhe seuraa perässä. tulevat muutokset saattavat olla hyvää tai huonoa,ei vielä tietoa.Eikä tiedetä lähtikö vapaaehtoisesti vai pakottiko joku. ollaan vähän niinkuin puusta pudonneita ja pelätään, että muutkin ekspattiopettajat tekevät saman. Mutta sitten lähdetään jo mekin.

anumorchy said...

Voisitte tulla tanne! Lyhyt matka, ainakin teoriassa. Vierashuone on valmiina.

pikkujutut said...

Anu, kiitos ja pidä varasi, pian saatetaan tullakin.:)