4.11.11

***

Varasin eilen ajan hiusten leikkaukseen.

Tänään 1h 45 minuutin jälkeen minulla oli:

lyhyemmät hiukset,
pedikyyri tehtynä,
kynnet lakattuina,
kulmakarvat muotoiltuna ja
pandasilmät.

Jäljellä enää hiukset, kulmat ja pehmeät jalat.

8 comments:

Yaelian said...

Tuollainen voisi tehdä hyvää minullekin;D

pikkujutut said...

Yaelian, hieman levisi käsiin koko juttu mutta päähieronta oli huippua. Pandasilmät sain pois vasta ankaralla hankaamisella, en suosittele :)

anumorchy said...

Noinko akkia otit kynsilakan pois?

pikkujutut said...

Anu, pakko todeta, että sormien kynsistä se lähti melkein itsestään pois .Ei oikein mennyt putkeen tuo lakkaus tällä kerralla :)

Katriina said...

Juuri tuollaista kokovartalohoitoa minä kaipaan joskus täällä. Pari viikkoa sitten kasvohoidossa onneksi opiskelija tuli tekemään pikamanikkyyrin vitosella. Sen pitäisi kuulua aina ohjelmaan. Kampaajalla onneksi on hierova tuoli pesupaikalla, mutta saisi olla tarjolla vielä edulliset käsi- ja jalkahoidot vaikka opiskelijatyönä.

pikkujutut said...

Katriina, koko homma ei mennyt kuin Strömsössä :). Kynnet laittoi aloittelija, huonosti, hiukset hän föönäsi loistavasti.Siinä kun on yksi käsissä, toinen jaloissa ja kolmas päässä, salongin omistaja käy tarkkailemassa, asiakkaita tulee menee, mekkalaa ja mölötystä. Huh huh. Mutta toisinaan se on aika hauskaakin :).

Mutta kyllä, koko hoito samalla kertaa sielläkin, olisi luksusta. Tehdäänkö aloite ? :)

Anonymous said...

En ole ikipäivänä käynyt kynsien hoidossa tai laitossa...Olisi kyllä ihanaa, jos olisi kauniit kynnet ! Abiturientilla on geelikynnet (papin tekemät) - pitkät, kimaltavat ja vihreät !

Terveisin: Tylppäkynsi-Tiina

pikkujutut said...

Tiina, en minäkään ole käynyt Suomessa, täällä se on naurettavan halpaa, että voi käydäkin.Toki tulos ei aina ole 100%. Ja hei, mulla on lyhemmistä lyhyimmät kynnet just nyt. Abihan vallan räväyttää!