25.10.11

please, one quiet day

Päivä poissa kotoa ja täällä on tapahtunut räjähdys.
Myös hajusteellisesti, sillä perheemme miehet polttivat popcornit pohjaan.
Lopullinen räjähdys tapahtui, kun rikoin täysin oma-aloitteisesti ja ihan itse lasihyllyn vuokraisännän lasikaapista. Hartaasti ja hellästi pidetyn.

Tämä täti tahtoo yhden päivän, jolloin meillä ei tapahdu yhtään mitään. Ei. Yhtään. Mitään.

7 comments:

Ilona said...

Tule mun luokseni, vaihdetaan osia. Takaan, että mitään ei tapahdu.

Vaikka eihän tuo tietenkään ole ratkaisu toiveeseesi, teillä silti varmaan tapahtuu.

Satu said...

Tsemppiä. Mä haluaisin kanssa sellaisen päivän, niin, että kaikki olisi seesteistä ja rauhallista, ilman teiniäksyilyjä. Huoh.

Yaelian said...

Ensimmäinen lause hieman pysähdytti,mutta onneksi oli kyse tuollaisista,vaikkakin epämiellyttävistä räjähdyksistä, tsemppejä!

anumorchy said...

Tomorrow will be a better day!

pikkujutut said...

Ilona, kuulostaa erittäin huokuttelevalta tarjouksesi. Samoin, tervetuloa tänne, täällä tapahtuu enemmän kuin tarpeeksi.

Satu, toivottavasti saat päiväsi, tsemppiä sinnekin. Tarvitsisin viikon, ettei mitään tapahdu mutta vaikka kuinka yrittää minimoida kaikki, silti tulee jotain täyttämään tilaa...

Yaelian, meillä ollaan nyt dramaattisia, hieman potenssiin 100 :). Onneksi ei mitään todellista. Tosin on vähän liiankin rauhallista nykyään.

Anu, totta puhuit. Tänään on todellakin uusi päivä.

Anonymous said...

Tämä täti täällä tietää, että teillä tapahtuu AINA jotakin, joten Täti-Hyvä siellä, pahoittelen, mutta toiveesi ei toteudu siltä osin IKINÄ... t: Tiina-täti

Ps. Tiesitkö, että popcornit voi polttaa "pohjaan" myös mikrossa ?

pikkujutut said...

Tiina-täti, hahaa, voit vielä yllättyä mitä keksimme, ettei mitään tapahdu... Mikrossa pohjaan polttaminen vaatii jo taituruutta,sinäkö?