17.10.11

new week, new plans

Pitäkää minua ihan miten nipona tahansa, mutta siivoaminen on huippu juttu.
Se, että saa lattiat puhtaaksi, paikat järjestykseen, tarkoittaa myös sitä, että oma pää pysyy kasassa tämän kaiken keskellä. Asiat saavat oikeat mittasuhteet.
Mutta nyt meinaan heittäytyä vallan hurjaksi. Kun en voi kuplassa asua, haluan teflonin, noin niinkuin kuvainnollisesti. Hieman tämä asia on takunnut mutta nyt löysin punaisen langan, ainakin hetkellisesti. Listani kohdat lisääntyvät ja siivottavaa riittää.
Tavoitekaan ei ole vähempää kuin kohti ääretöntä ja sen yli.
Kahvitauot ovat näemmä myös vaarallisia.

8 comments:

Anonymous said...

Olisi mielenkiintoista tietää, mitä oikein käytät...? Saako sitä täältä Suomesta ? Voisin alkaa myös käyttämään ? Suklaalla ja salmiakilla kun ei pääse lähellekään tuota ääretöntä (paitsi vaakalla)...

Etsin nyt omaa punaista lankaani !

Otathan rauhallisesti ?! t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, Vinkki viisi: elä elämääsi yläasteen hiekkalaatikolla niin johan alkaa tapahtua. Jonnekin kun se kaikki P täytyy purkaa kun ei voi oikein itkupotkuraivareita ottaa. :) Täytyy delegoida huonot energiat hyödylliseen muotoon. Ja meillä on 10 vuoden tavarat läpikäymättä.Suunta on siis tavarat ulos ja lisää ei tule. Pelkällä kahvilla, nescafella, mennään.
Tämän projektin loputtua olen täysin Zen , Yodakin taitavampi mestari ja meillä on minimalistinen asunto. Ei hassumpi lopputulos. Siis sitä kohden :). Vuosiluku tai -kymmen ei ole tiedossa lopputuloksen saavuttamiseksi.

Toivottavasti lanka löytyy.

Anonymous said...

Toi on kyllä totta; jos elää hiekkalaatikolla, ei voi joka kerta lyödä toista lapiolla (tai talikolla) päähän... Minulla on tuosta -ikävä kyllä- kokemusta edellisestä työpaikasta. Sen kyllä ratkaisin siivoamalla itseni toiseen paikkaan, mutta se ei taida nyt siellä onnistua ? Puhdas kämppä, parempi mieli ? Mikäs siinä ! t: Tiina

Säikeitä on jo kasassa, mutta yksi asia ratkeaa pe, mutta siitä sitten lisää, jos on kerrottavaa. Saa pitää peukkuja klo.08.00 !

Katriina said...

Ota vaan kahvia ja croissantia ja anna mennä!

pikkujutut said...

Tiina, hih, se olisikin hauskaa jos voisi siivota itsensä jonnekin muualle.Peukut pystyssä jo nyt.

Katriina, nyt loppui croisantit, mennään pelkällä kahvilla.

piilomaja said...

Oot kuule oikeassa.

Anonymous said...

Halusin vaan sanoa, että jos sulla siivottavat loppuu ennen kuin toivomasi tyyneydentila on saavutettu, niin meille saa tulla jatkamaan :)!

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Piilomaja, niin miä olen aina oikeassa, ainakin omasta mielestä :).

Lempi, Ei kuule, minä tulen personal neuvojaksi ja sinä teet siivouksen.Uusi ammatti meikäläiselle...