30.10.11

words and more words

Lissulta saadut sanat:

Kamera - mukana matkassa vuodesta 2007. Tänä syksynä tosin harvemmin. Kameran käytössä vasta-alkaja eikä innostus riitä esimerkiksi millekään kursseille. Kantapään kautta ja kokeilemalla ovat opettajat.Toisinaan onnistuu, toisinaan ei. Haastealueita riittää. Olisi huomattavasti helpompaa, jos kuuntelisi miehen vinkit ja neuvot.

Suklaa - aiemmin päivittäin, nyt ei edes viikottain. Kranttuna ei kaikki suklaa kelpaa ja tosiasia on se, että jokainen suklaapala löytään tiensä reisiin, joten miksi syödä huonoa suklaata ja taistella sitten tunteja saadakseen sen pois reisien sisäsyrjältä. Vähemmän on enemmän.

Vesi - opettelen juomaan enemmän. Näen veden ensimmäisenä, kun aamulla herään. Nyt odotan vesisadetta, joka puhdistaisi ilmaa, jotta olisi helpompi hengittää. Tällä hetkellä vesi kiehuu kattilassa aamukahvia varten.

Hymy - huulilla melkein aina. Ja jos ei huulilla, niin silmissä. Kohta koko ajan hymy päällä, sillä löysin uuden elämänohjeen: Keep smiling, it makes people wonder what you are up to.  Tämä omaan aarrekarttaan.

Juoksu - kävelyrytmiäni voisi joku sanoa juoksemiseksi. Aamulenkillä juoksisin enemmän mutta selkä ei vieläkään oikein tykkää juoksulenkeistä kovalla alustalla. Mutta sain silti itseni ylikuntoon kuudessa viikossa. Nyt opettelen uudenlaista rytmitystä ja panostusta itse suoritukseen. Samalla yritän motivoitua pitämään juoksemisesta edes vähän.

Sanoja tarjolla haluaville. Nyt aamukahville.

7 comments:

himalainen said...

Hei! Nämä olivat kivat sanat, sellaisia asioita, joita on mukava lukea, semmoista tavallista elämää, kuin juttelua.

Huomasin, että itselläni on aika monta samaa (suklaakin ;-). Kamera on myös tuollainen juttu, jossa olisi hyvä kuunnella miehen ohjeita, mutta kun en jaksa keskittyä. Ja vettä yritän muistaa juoda, aamulla heti ensimmäisenä. Olen huomannut, että pääkivut vähenenisivät aivan huimasti, jos muistan juoda riittävästi vettä. Hymyohjeen haluan muistaa :)

Minä voisin ottaa sanoja. Ehkä vähän kuin alkavalle marraskuulle, jotain pohdittavaksi...

anumorchy said...

Mitapa sanoja keksisit tanne naapuriin?

Anonymous said...

Eilinen päivä oli täynnä sanoja eli KIRJOJA; terveisiä Helsingistä KIRJAMESSUILTA ! Taivaallista ! Voi sitä runsauden pulaa niin kirjojen kuin kirjailijoiden alustusten suhteen. Kuusi alusta ehdin kuunnella; paljon työhönkin liittyvää löpinää, mutta paras ja huippu oli Jörn Donner ajatuksineen marsalkka Mannerheimista ! Kirjaa en vielä ostanut, mutta ehkä joulupukin konttiin... t: Tiina

Toi reisisien sisäsyrjä on kyllä pulma myös täällä, mutta johtuu siis HYVÄSTÄ suklaasta (ja laiskuudesta).

Rouva Kameleontti said...

Suklaan ja veden kanssa olen täysin samoilla linjoilla, vettä näkyy roikkumassa paljaalla ja mustilla vaahteran oksilla:(
Kaikissa syömisissä kannattisi minun ainakin olla viisaampi, syödä vähän ja hyvää.

Oli kiva lukea sanojasi. Lähetä minullekin.

Yaelian said...

Kivasti vastattu! Vesi on todella hyvää,lempijuomani ja suklaan käyttöä olenkin onnistunut hyvin vähentämään.Ja kamerankäyttö on kyllä sinulla hallussa!

Lissu said...

Keep smiling ... Ihana. Tàytyypà muistaa. Laitapa minullekin sanoja.

pikkujutut said...

Himalainen, niin olikin, mukavia sanoja. SAmat sanat, en jaksa keskittyä miehen neuvoihin ja sitten kun mokaan, kysyn kuitenkin häneltä neuvoja. onneksi hänellä on paremmat hermot :). Hymy-ohje on kerrassaan loistava, nappaa mukaan. Tulenkin just tässä tuomaan sanat sinulle.

Anu, hhmmm, tiukkaa pohdintaa, tuon sinullekin :)

Tiina, varmasti oli ihanaa, Donner oli kyllä yllätysveto.Täytyy pistää korvan taakse muistiin. Hyvä suklaa on hyvä syy, meillä vain ei vielä ole sitä hyvää suklaata, vain marsbountysnickers... joita ei enää suuhun asti saa.Kroppa kiittää, onneksi.

Rouva kameleontti, meilläkin satoi, mutta onneksi taas paistaa. Tuon kun muistaisi, että söisi vähän mutta vain hyvää. Sitä kohden siis...Tuon sanat.

Yaelian, pullovateen kyllästyy välillä, lähinnä sen makuun mutta onneksi on sitruunat, mintut ja muut antamassa luonnollista makua. Tänä syksynä ei suklaa ole juuri maistunut, olenkohan kasvanut isoksi? Kiitos kameran käyttöön liittyvistä sanoista mutta vasta tässä opetellaan...

Lissu, keep smiling- sopii varsinkin minulle ja etenkin jos opin tuon taian, olen varsinainen ässä. sitä päivää odotellessa :). Tuon sinullekin sanat.