30.9.11

it's so funKeittiön pinnat kiiltävät, etikka tuoksuu ja ötökät tykkäävät ...hyvää. Jahti siis jatkuu vaikka olen valmis lyömään hanskat tiskiin. Kirjaimellisesti. Vielä viimeinen yritys silikonin avulla. Peitetään kaikki raot , oikeat ja kuvitteelliset, ja jos sekään ei auta, täällä päässä on itkupotkuraivarimaraton.


Ja jotta elo hymyilisi kauniisti, kommentteihin vastatusta yritettäessä, ruudulle tulee seuraava viesti:


Järjestelmämme havaitsi epätavallista liikennettä tietokoneverkostasi. Tee pyyntösi uudelleen myöhemmin.


Kokeilen uudestaan kunhan se hassanmuhammadzeinabiman, joka kanssani IP-osoitteen jakaa, poistuu verkosta. Mikäs hätä tässä.


Ei pidä siis luulla, että täällä oltaisiin jotenkin närkästyneitä. Pois se meistä. Elämässä on paljon muutakin. Paljon mukavampaa. Kuten tämä laulu. Viileämpi tuulenvire. Lakatut kynnet. Grillijuhlat lokakuussa. Viikonloppu.

3 comments:

Yaelian said...

Ei etikkakaan auttanut...Itse asiassa pikku minikärpäsiä oli täälläkin keittiössä edelleen,mutta ne tulivat ihan oman mokani johdosta,kun yritin pientä kotikompostia...
Toivottavasti nyt jossain vaiheessa tajuavat hävitä ne vieraat.
Ja että joku jakaa IP-osoitteenne,sellaisesta en ole kuullutkaan...Adelen laulu on ihana!
Kestämisiä ja hyvää viikonloppua!

Maria said...

Tsemppiä korumestari♥

pikkujutut said...

Yaelian, etikka tuntui vain villitsevän koko joukkion tai sitten kaikki juoksi karkuun hajua ja tulivat näkyville :).
Tuo jakaminen ei ole mitään uutta, en edes tiedä miten se tapahtuu, kone ilmoittaa että jokin muukin on verkossa samalla osoitteella..Adele on hyvää jumppamusiikkia :)

Maria, kiitos sinä.