19.9.11

the empire strikes back

Meillä eilen : sotatila.
Vihollinen hyökännyt joukkoineen keittiön kaappien pimeisiin nurkkiin ja toistuvat yllätyshyökkäykset oli torjuttava, keinolla millä hyvänsä.
Hyvällä suunnittelulla ja sopivilla välineillä (kumihanskat, Detoil, Wettex ja PiffPaff- ei sponsoroitu mainos-) aloitettiin ennen näkemätön vastahyökkäys. Rauhanneuvotteluista ei edes keskusteltu.
Muutamat sitkeät sissit saivat kokea kohtalonsa kaulimen avulla.
Sotasaalis: 2 torakkaa, 2 torakan sukulaista ja lukuisa joukko muita ruskeita pitkäsarvisia ötököitä, mitkä olivat päättäneet pitää kaappia kotinaan ja lisääntyneet joukolla. Kaikki poissa.
Toivottavasti ymmärtävät myöskin pysyä poissa.

...ja meidän keittiö - siellä on nyt tilaa. Kaikki ylimääräinen hävitettiin siinä sivussa.

6 comments:

Lissu said...

Hui kauhistus! Onneksi olette se voittava puoli. Minulla oli viime vuonna sekä täällä Keuruulla että vuoristomajalla semmoisia jauhoöttiäisiä (ilmeisesti luomuohrajauhoista, joita vein saapasmaahankin). Ne olivat saaneet kanssa rauhassa elämöidä, ennen kuin huomasin. Niiden karkottaminen oli hikistä hommaa. Etikkaa, tolua, etikkaa, tolua ... Mutta tulipa kanssa uusittua KAIKKI jauhot ja sen sukuiset tavarat. Eniten ne tykkäsi tummasta kaakaopussista. Mutta että torakoita. Minä olisin saanut slaagin. Rauhaa sinne - joka rintamalle.

Yaelian said...

IIK! Onneksi teillä oli sopivat aseet;D
Juuri tuon vuoksi siirrän heti lämpimän sään alettua melkein kaikki jääkaappiin,jonne sitten ei paljon muuta enään mahdukaan;D

Anonymous said...

...Ja nyt ihan puistattaa-yök !!...

Meillä oli siellä Rajakadulla VR:n kämpässä jotakin puuvillatoukkia tai muita iljetyksiä, jotka söivät vaateisiin reikiä (ei koi-perhosia kuitenkaan). Niitä myrkytettiin VR:n toimesta, mutta kyllä niitä silti löytyi villasukista yms. Yök !

Ötökkä-terveisin : Tiina ja muut madot

Sateenkaari said...

Meilla on ollut sotatila jo pitempaan keittiössa,kun sokerimuurahaiset ovat asettuneet taloksi.Kun saa ne yhdesta nurkasta lahtemaan,niin jo vaanivat toisen nurkan takana.

pikkujutut said...

Lissu, uuuhh, kuulosti tuo sinunkin operaatiosi varsin ällöltä, onneksi ovat poissa. Torakat ovat oksettavia ja paras torakka onkin selällään oleva kuollut torakka. Odotan löytäväni niitä vielä lisää kun siivous etenee. Vaikka olisi kuinka siistiä, niitä aina välillä löytyy. Meillä oli täällä kunnon hajucocktailit: myrkkyä, etikkaa ja mitä vaan. menen höyryissä tämän viikon mutta ei ole ötököitä näkynyt...

Yaelian, Nämä tyypit olivat valoittaneet kaapit missä ei, onneksi, ollut ruokaa. Alakaappeja. Saattoivat olla matkalla, sillä alimmassa kerroksessa tehdää uutta.. Nyt meno loppui tähän. Saa nähdä uskaltavatko tuulla uudestaan.Sinulla on sama juttu kuin meillä-jääkaappi. Meillä muuten kaikki kuivatavara on toisessa, vuokraisännän jääpaapissa..;)

Tiina, oksettavaa on ja sanoinkin jos näen vielä yhdenkään torakan, tulen hulluksi. Meiltä löytyy vielä toisen näköisiä ötököitä, vähän kuin ne kiiltävät, valossa karkuun menevät pienet madot mutta koko täällä kolminkertainen ja löytyy myös koiperhosia...ihanaa!!! PS:ratkasin sen sun kommentoiti ongelman-valvonta on päällä vanhoihin postauksiin, että tiedän jos joku niitä kommentoi..ei siis hätää, kommentoi vaan, saan ne sähköpostiin...

Sateenkaari, muurahaiset, ne ovat ...elämän rasittavin ötökkäparvi. onnea sotamatkaan. Minä tukin kaikki mahdolliset reitit teipillä ja muu perhe nauroi kun seurasin muurahaiset reittejä :)

piilomaja said...

Meillä on keittiön katossa jotain ihme matoja...eiku toukkia...