28.8.11

postcards from summer

Ennenkuin arki alkaa, kesämuisteloita.
Harmaana iltana on lohdullista palata aurinkoisiin kesäiltoihin.
Tänä kesänä koimme myös valaistumisen.
Yalla bye kylmälaukut.

(...mutta mikä onkaan tuo musta raita viimeisessä kuvassa ???...)

6 comments:

Yaelian said...

Kauniita kuvia! Ja hyvää matkaa tuonne naapurin puolelle.

Satu said...

Mahtava eka kuva! Minäkin muistelen.

Kirsikka... said...

Kauniita kesäkuvia kauniista Suomesta!
Oletteko jo "kotona" ?
Iloista alkavaa viikkoa!! :)

Anonymous said...

Täällä ei ole ehditty paljon kynttilöitä poltella; käämit ovat kyllä kärähtäneet tasaiseen tahtiin. Tuleva päivänsakari on sairaana ja isosiskonsa lukenut syksyn kirjoituksiin. Talon isäntä on osallistunut siivoukseen tekemällä pihatöitä ja Iltatähti on kyläillyt "poissa jaloista". Aikaa ei ole juuri lainkaan, sillä ensi viikolla olen 1pv Savonlinnassa kouluttamassa ja 2pv Mikkelissä. Mutta sunnuntaina kaikki on valmista ! Siitä pidetään kiinni !

Kauniita kuvia ; syksyä on silti ilmassa... Oltiin tä vielä kirkossa 3h - piispan tarkastus ; Iltatähden kuoro lauloi (kauniisti).
Hyvää alkavaa viikkoa ! t. Tiina

tuike said...

Hei! Ihania kuvia kesältä. Minäkin kävin tuossa pukunäyttelyssä....ilman kameraa niinkuin useimmiten tänä kesänä. Jäi kuvaaminen aika vähiin..

Kiitos meilistä. Saithan vastauksen?

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos, tässä vielä nautiskellaan syksyn sateista ensin.

Satu, :).

Kirsikka, Suomen kesä oli/on ihana. Annetaan siellä toisaalla vielä ihmisten juhlia , sitten mennään.

Tiina, käämit meni täälläkin, eilen ja itseeni lähinnä-pakkasin laatikoita matkaan vain tajutakseni, että niitä on liian vähän ja uusi pakkaaminen luvassa tänään.Argh. Luvassa myös pakkauslistojen tekeminen...miksi kaiken jättää aina viime tinkaan...:). Silti toivottelen stressitöntä viikkoa. Juuri hoksasin, ettei meillä ole sankarille vielä sitä lahjaakaan, toinen argh. Terveisiä perheelle ja voimia kaikille.

Tuike, kiitos, ja niin jäi, kuvaaminen vähiin-nyt koettiin :). Sain viestin, kiitos ja jo yritin vastatakin mutta sain yhteyden poikki( netti toimii puhelimen kautta).
Palaan asiaan.