13.5.11

yesterday's pics were yesterday's pics


Edit: Eilinen postaus palasi, josko kommentitkin löytäisivät tiensä takaisin. Maltti taitaa olla valttia nyt. Eilisen kuvat vaihtuivat nyt yhteen uuteen. 

Eilisen kuvat uudelleen.Niille, jotka seuraavat blogia syötteenlukijan kautta nämä kuvat ovat nyt toistona mutta kun itse blogissa niitä ei näy, laitan nämä nyt uudelleen. Toivottavasti bloggerissa ollut bugi olisi nyt historiaa ja elo blogimaailmassa pääsee jatkumaan normaalina.

Tänään satoi ja oli kunnon ukkonen.Sateenvarjon olin jo pakannut talviteloille, mistä sitä sitten etsinkin tovin ennenkuin ulos uskalsin. Tietävimmät sanoivat että tälläistä tämä nyt on, kesän tuloa saa odottaa ja kesä kestää sitten aina joulukuulle. Mielenkiinnolla seuraamme tämän teorian toteutumista.

Koska huomiseksi on luvattu samanlaista säätä,  tarkoittaa se pyjamapäivää ja helmeilyä.

2 comments:

Yaelian said...

Niitä kadonneita tiedostoja ei ole tuhottu,vaan otettin väliaikaisesti pois,koska bloggerin huoltotöiden aikana ilmeni ongelmia. Oli pakko pistää koko bloggeri read only tilanteeseen,sellaisena kuin se oli keskiviikkona,eli sen jälkeiset postaukset hävisivät ,väliaikaisesti.Nyt just ovat palauttelemassa niitä kadonneita postauksia ja kommentteja
Vieläkin odottelen sitä oman ison postaukseni palauttamista.Aamulla kun oli vielä lämmintä en ottanut todesta säätiedotusta ja lähdin sitten kaupungille aivan liian kevyesti puettuna,joten kastuin ja oli vähän kylmäkin,ihanaa! Mutta kuulemma sunnuntaina pitäisi tämän eriskummallisen sääilmiön jo olla historiaa,joten toivottavasti ei nyt sentään kesä kestä tuonne joulukuulle saakka,sehän olisi kamalaa!
Mukavaa viikonloppua helmien ja pyjamien parissa;D

pikkujutut said...

Yaelian, Luinkin bloggerin tiedoitteesta, toivottavasti kommentitkin palaavat. Eivät helteet ehkä joulukuulle kestä mutta paremmat kelit kuin mitä nyt tänä keväänä on ollut. Pyjamat ovat jo nurkassa, ja helmet koruina :)