3.5.11

this morning

Tässä aamupäivässä on ollut monta tuntia.
Tehokasta tuntia.
Ja olen nauttinut niistä jokaisesta.
Nyt pitää saada maljakkoon tuoreita kukkia.

9 comments:

Yaelian said...

HYvä juttu! IHana tuo pikku lipasto!

Vilijonkka said...

Mun lauantain ruutiineihin kuuluu kukkaostoksilla käynti. Myyjäkin tietää mun budjetin (oli pakko määrätä moinen, muuten ostaisin liikaa), joten hän kertoo heti onko mulla "varaa" liljoihin vai joihinkin pienempiin. Kukkamarkkinoilta saa aina hyvän mielen!

Hyvää ja tehokasta päivän jatkoa!

Ilona said...

Ihana tuo Vilijonkan kertomus tutusta kukkamyyjästä. Minäkin haaveilen omasta kukkamyyjästä, joka tietäisi, millaista haluaisin.

Tuoreet kukat maljakossa ovat lähes parasta, mitä tiedän.

Anonymous said...

Iloista ja Aurinkoista Syntymäpäivää 11-vuotiaalle ! toivoo: kummitäti & muu sakki

Toivottasti juhliin järjestyi tuoreita kukkia ?

Maria said...

Hahaa!Olet saanut toukokuun to do-listan toimimaan positiivisesti♥
Ja voi miten kaunis tuo lipasto onkaan...
oikein hyvää toukokuun viikkoa sinulle♥

pikkujutut said...

Yaelian, oli todella hyvä juttu.tuntui kuin kivi olisi vierähtänyt harteilta. Lipasto täytyisi saada Suomeen mutta painaa vietävästi..

Vilijonkka, tehokas päivä takana mutta ah, niin hyvä mieli. Oma kukkakauppias on todellakin aarre.Minun omani kertoo mitä kukkia kannattaa ostaa, siis etten osta niitä vanhoja, joita myydään tuoreina :).

Ilona, toivottavasti löydät oman kukkakauppiaan, se on pelkkää iloa.Suomessa minulla ei ole omaa, vaikka asumme kukkakaupan vieressä :).

Kummitäti &co, kiitos, sanoo sankari. Neiti on ollut pettynyt päiväänsä kun ei ollut mitään spesiaalia ja lahjatkin sai jo aiemmin ja yksi vielä tulossa.Juhlat la ja silloin on oltava tietysti kukkia.

Maria, jeps, virtaa löytyi ja listasta yliviivattu jo vaikka mitä.Hyvä mieli, siisti koti jne...Täytyy nostella puntteja hämätäksi lentovirkailijoita, lipasto painaa vietävästi mutta Suomeen sen haluaisin...Ihanaista viikkoa!

piilomaja said...

Olen tehnyt tuollaisia paperinarukukkia (eikös ne sellaisia olekin?) joskus myös. Noissa on kaunis sävy.

Kirjailijatar said...

Kauniit kuvat. Voisitko lähettää sitä tehokkuutta ripauksen myös tänne? Olisin hiukan sen tarpeessa...tai no, kyllä täällä vielä eteensä näkee ja ruokaa on kaapissa, joten kaikki hyvin. Voin kohta hautautua kirjan kanssa sohvaan.

pikkujutut said...

Piilomaja, oikeassa olit, juuri niitä ovat. Äitini kutonut kangaspuilla varret. Sopivat tänne maailmalle..

Kirjailijatar,tätä maanisuutta haluaisit ? Jos en kuitenkaan lähetä :) Haluan tavaraa ulos asunnosta ennen kesälomia, joten se pitää nyt ahkerana.. Ei sinulla mitään hätää ole :). Kirja kainaloon ja sohvan nurkkaan.