5.5.11

on thursday

Tänään hoksasin sen, että omissa touhuissani tulee olla tavoite.
Päämäärä, mitä kohti edetä.
Aikarajat, selkeä suunnitelma.
Vähän niinkuin oli silloin aikoinaan töissä.

Nyt on kevätsiivouksen päälinjat tehty, hienosäätöä normaalin arjen yhteydessä jatkossa.
Ilman fyysisiä vammoja ei tästä selvitty. Sain rakon varpaaseen tänä aamuna kun kiirehdin lenkiltä siivoamaan. Ja se osaakin olla varsin kipeä.

8 comments:

Jael said...

Rakko varpaassa se vasta sattuukin,sympatiani.
Päämääriä on hyvä olla;selkeämpää sillä tavoin.

Virpi P. said...

Urheilu ja siivous vievät terveyden, mutta hitto, niistä tulee hyvää jälkeä!

Kuvat ovat aina yhtä ihania:)

Marja said...

Minä olen huomannut jotenkin samaa itsessäni.

Tekemisissä tulee olla tavoite ja varsinkin tarkoitus, ennen kuin niihin tulee tartuttua.

Hyvä vai huono asia, ehkä kumpaakin, en tiedä.

Anonymous said...

Tiedäks mitä. Olen nyt sitten alkanut taas käydä lenkillä . Tästähän oli vähän puhe joku aika sitten. Mutta perhana, sama vaiva kuin sulla; heti on rakko jalassa vaikka tossut olivat muistaakseni aivan hyvät.

Anonymous said...

Tiedäks mitä. Olen nyt sitten alkanut taas käydä lenkillä . Tästähän oli vähän puhe joku aika sitten. Mutta perhana, sama vaiva kuin sulla; heti on rakko jalassa vaikka tossut olivat muistaakseni aivan hyvät.

Vilijonkka said...

Ja täällä yksi tänään stepperillä puoli tuntia vetänyt - rakko vas. päkiässä...

Mutta nyt on sinua kiitettävä inspiraatiosta. Mainitsit joitain päiviä sitten siivouksesta, turvaan viemisestä, vaatteiden karsimisesta. Ja kas, niin innostuin minäkin ja siivosin (salaa) kuopuksen kaapin, jossa on leluja ja koulusta kotiin tuotuja "creations" eli munakotelovessapaperirullapiipunpuhdistajahökötyksiä. Ihana, kevyt olo.

Lissu said...

Saapasmaassa olen luisunut semmoiseen katsotaan nyt -tyyliin. Tààllà kun mitkààn tarkat suunnitelmat ei oikein onnistu ilman stressià! Australialaiset ystàvàni kàyttàvàt sanontaa No worries! Tykkàà tàstà tyylistà, sillà tòissà sai elàà liikaa kellon mukaan. Rauhallista viikonloppua.

pikkujutut said...

Yaelian, niiiin, ja nyt testasin uudet sandaalit...ja rakko jälkäpohjassa. En tiedä itkenkö vai nauranko..Jonkin verran systemaattisuutts täytyy olla, muuten ei tule mitään.

Katriina, sinäpä sen sanoit.Likimain jotain samaa mietin eilen kun meinasin tippua tikapuiltaNyt on kivaa kun ei hiekka narise jalkapohjissa. kiitos ;).

Ilona, itsellä huomasin, että näissä siivousjutuissa aikataulu oli ratkaisevin.Mutta muuten kyllä jonkinmoista tavoittetta on hyvä olla, minun mielestä.

Piilomaja, no sheen on loisto juttu. Toivottavasti on vain ohimenevää ja kengät muokkautuvat hyviksi. Reipasta menoa :)!

Vilijonkka, no johan rakkoja on syntynyt ympäri maapallon :). ollos hyvä, hienoa jos voi olla inspiraatioksi asti. Meillä suurinosa vessapaperikuumaliimaviristyksistä on hävinnyt samantien-ovat olleet opettajien tekemisä...Salaa touhuaminen tuottaa parhaan tuloksen :).

LIssu, täällä mennään välillä niin no worries tyyliin ettei jaksa. Onneksi seinien sisällä voi välillä toteuttaa itseään ettei vallan unohda minkä luontoinen ihminen on :) Mutta sinä, nauti koko sydämestä :).