29.4.11

in and out

Englantilaiset ystävät virittivät oman häästudion. Lippu liehuen, hattu päässä. 75 dollarin pääsymaksu lähestystön omiin juhliin ei innostanut.
Noutaessamme ruokaa rannalle, pikaruokalan pojat käänsivät kanavan suoraan häälähetykseen ja saimme osamme häähumusta. Kaunis morsian, kaunis puku, paljon juhlijoita. Tunnelma melkein yhtä korkealla kuin meillä rannalla.

( Kuvissa pääkaupungin uuden soukin/ostoskeskuksen näkymiä.)

7 comments:

Jael said...

Tykkään katsella näitä Beirut-kuviasi.Sitä aina miettii,miltä siellä näyttää.
Unohdin koko häät,koska olin muualla.Sitten kun tulin kotiin,katsoin pika pikaa ne pari tärkeintä videota.Kaunis asu oli morsiamella.Tuo soukki taas on hieman steriilin näköinen.

mizyéna said...

Kivoja kuvia isosta kaupungista.

Häitä en juurikaan seurannut mutta en tykännyt morsiamen puvusta. Victorian bileet vuosi sitten olivat paljon rennommat ja tunteellisemmat kaiken kaikkiaan.

Kirjailijatar said...

Minä katsoin häistä vain lyhyen pätkän iltakoosteesta ja en päässyt tunnelmaan mukaan. Yleensä olen heikkona häihin.

Kiitos tästä kuvasarjasta, ollut tosi mukava kurkistaa Beirutia, joka on tosiaan yksi kaupunki siellä Tahtoisin käydä -listalla.

Iloista viikonloppua sinne!

pikkujutut said...

Yaelian, mietin ensin uskaltaako kuvia edes laittaa mutta rohkaistuin :). Koko down town on tavallaan steriili, luonnetta löytyy sitten vähän muualta, missä emme nyt kuitenkaan käyneet.

Ma valitsimme uima-altaan ja rannan, lapsia ei olisi voinut vähempää kiinnostaa yhdet häät.

Mizyena, ison kaupungin parin kilometrin suuntaansa alueelta ovat nämä kuvat. Selkeää turistikohdetta :).
Minä tykkäsin kovasti morsiammen puvusta, sopi hänelle oikein hyvin. Itselleni sellainen ei kuitenkaan sopisi :).

Kirjailijatar, vähemmän kuin 30 min tuli katsottua eikä tunnelmaan todellakaan päästy täälläkään.Mutta joskus näin.
Ja nyt kannattaa tulla käymään kipin kapin, meinaan voi olla että jää muuten ikuisiksi ajoiksi tahtoo nähdä kaupingiksi...itänaapurin tilanne, maan poliittinen tilanne, yms...

Anonymous said...

Meillä oli täällä häästudio, vaikkei porukassa ollut yhtään brittiä eikä todellakaan olla rojalisteja noin ylipäätään. Sen sijaan meidän esiteini kavereineen on Kate- fani ja heidän ilokseen pistettiin mekot päälle ja tarjottiin kunnon juhlabuffetti :). Hovijälkiruokaa jne...

Mukava oli seurata fanien innostusta. Minua sykäytti kyllä eniten musiikki - oli todella kauniita kappaleita ja esim. jonkun walesilaisen säveltäjän teos, jota en ollut koskaan aikaisemmin kuullutkaan.

Lempi Sveitsistä

Anonymous said...

Tiituspohjassa katsottiin häiden kooste kahdeltakin eri kanavalta ja nautittiin kauniista ihmisistä, hauskoista hatuista ja suloisesta hääparista. Olisin juonut lasillisen kuohuvaa juhlien kunniaksi, mutta tipaton tammikuu jatkuu ja jatkuu... Tänään olemme jatkaneet häähumua iltalehtien parissa ja tarkastelleet mm. Ruotsin prinsessan vatsan seutua ja hänen pukujensa laskoksia vatsan kohdalla. Viime kesänä heidän häitä seuratessa itketti koko ajan, mutta kyllä pyyhin eilenkin kyyneleen tai pari. Ihan suloista ja söpöä ! Hyvää vappua ! t: Tiina & muut

pikkujutut said...

Lempi, oih, kuulostaa perin hienolta juhlanne.Meidän brittiladyt istuivat kotona hatut päässä, meillä seurana heidän lapset altaalla :). Minulla ei ole häiden menosta mitään kuvaa kun yhteenlaskettu katsominen jäi alle 30 min. Esim musiikista ei mitään tietoa.

Tiina,teilläkin häästudio, oi.Meillä katsottiin internetistä kuvat ja oli hauska lukea briettien lehtiä missä ylistettiin jotain pukua mikä taas suomen lehdissä sitten lytättiin :). Mutta käytännössä nämä juhlat menivät ohi, niinkuin vappukin. Mukavaa vapun jatkoa teille, taidamme lähteä ostamaan munkit :).