15.4.11

***

Tässä aamussa on parasta:
 10 kilometrin aamulenkki, kolme koneellista pyykkiä, joiden joukossa viimeiset talvivaatteet, siivous, keittiön järjestäminen. Kaikki nämä ennen kello 11.00. Olo on kuin olisi päivän työt tehnyt.

...paitsi että jostain pitäisi vielä kaivaa lisäenergiaa siihen, että saa levitettyä puhtaat lakanat sängylle, viikata puhtaat pyykit, järjestää lastenhuone, pestä puhdistaa luomuvihannekset ( yli 10 kg tavaraa) ja kaiken jälkeen tehdä ruokaa. Nuo vähemmän mukavat tehtävät.Vielä tänään.

Kahvikuppi ja mantelikroisantti olkoot ensimmäiset lisäenergian antajat. Muuten mennään mentaaliharjoitteilla päivä loppuun. Minä tykkään pujottaa peittoa pussilakanaan. Minusta on niin mukavaa etsiä legopalikoita sänkyjen alta. Suorastaan rakastan siivota vaatekaappia. Miten taitavasti käsittelen vihanneksia. Miten ihanaa onkaan, kun mies tekee ruoan.

4 comments:

Marja said...

Viimeinen varsinkin. ;)

Jael said...

Vau,oletpa ehtinyt ennen klo 11.Kuntosi on varmasti aivan mahtava,en jaksaisi tuollaista aamulenkkiä. Meilläkin kukkivat nuo puut nyt ,ovat niin nättejä:)
Ja mantelicroissantin ottaisin heti jollen joutuisi varomaan linjojani;D

Anonymous said...

Minusta on suurenmoista lajitella Playmobil-vehkeitä Legojen joukosta;-)

pikkujutut said...

Ilona, ei toiminut eilen, mutta onneksi sentään tänään :)

Yaelian, mitään muuta en sitten oikein jaksanutkaan, helle paukahri päälle ja vei viimeiset energiat.Ja kyllä tässä saa varsin varoa omiakin linjojaan :)

Piilomaja, tämähän tarttuu :)