26.4.11

and what happened ?

Mitä tapahtuikaan pitkäperjantaina?

Päätimme viime viikolla pienestä irtiotosta ja varasimme pääkaupungin hotellista huoneen, tietyn ylimmän kerroksen huoneen parvekkeella. Tarkistussoiton mukaan kaikki oli kunnossa. Saavumme hotellille ja...huonetta ei ole. Vastaanottovirkailija sanoo edellisen asukkaan jatkaneen oleskelua. Asia harmittaa, mutta näinhän voi käydä. Saamme huoneen huomattavasti alempaa, ilman parveketta. Tässä maassa kun joku menee pieleen, niin se sitten menee.

Muutaman tunnin kuluttua törmäämme tuttavaperheeseen ja siinä keskustelun kuluessa selviää, että he ovat saaneet juuri sen huoneen parvekkeineen, jonka olimme ennakkovaranneet. Vain 15 minuuttia ennen saapumistamme hotellille. Palatessamme hotellille verenpaineet olivat laskeneet normaaliin lukemiin ja niinpä keskustelu vastaanotossa käytiin ystävällisesti hymyillen. Onhan se todella noloa hotellille, että tälläinen valehtelu paljastuu ja varsinkin kun kyseessä on skandinaaviset juuret omaava hotelli. Sopimus on sopimus ja ilman erityistä syytä siitä ei poiketa. Anteeksipyyntö saadaan mutta eihän se lämmitä. Imagollinen vahinko on jo tapahtunut.

Lasku pois lähtiessä sen sijaan lämmittää ja sitten jo vähän naurattaakin. Tuskin koskaan tulemme asumaan sviitissä, vaikkakin ilman parveketta, tuollaisella hinnalla. Ja se palaute, hotellinjohtaja saannee sähköpostia asiasta lähipäivinä. Mikäli vastausta ei kuulu, seuraava palaute lähetetään Tanskaan

ps: kuvat kertovat missä olemme tänään.

4 comments:

Lissu said...

Ensin luulin, ettà asuitte tuossa ylimmàssà kuvassa!!! Ei vaineskaan. Narrasin, en valehdellut, niin kuin hotellissa. Taitaa siellà palaute kuumotella. Tai sitten ei.

Jael said...

ONpas törkeää! Ja kun jäivät valehtelusta noin kiinni olisivat saaneet kunnon hinnanalennuksen laittaa. Toivottavasti palaute auttaa.

Kirjailijatar said...

On todella ikävää, että hotelli tai mikä tahansa jää kiinni valehtelusta. Ei kiva, eikä ainakaan viisasta markkinointia, sillä sana kyllä kiirii. No, tuolla rannalla on onneksi varmaan varsin mukavaa.

pikkujutut said...

Lissu, ei täällä enää kuumana käydä, eikä oikeastaan käyty ollenkaan.Oikea sana olisi ollut ärsyyntyminen. Ja joo, tuo on meidän kesämökki, tuo ylimmäinen :).

Yaelian, törkeetä olikin mutta tyypillinen, paikallinen tapa. Uusi tyttö vastaanotossa. Hinnan alennusta saimme luultavammin mutta ei ole tietoa siitä, tuliko se palautteen myötä vai tekivätkö virheen...

Kirjailijatar,imagollisesti paha moka mutta minkäs teet. Toisaalta hotellilla on hyviäkin puolia, joten pitää ajatella positiivisesti :)