12.3.11

the sun is shining

Aurinko paistaa, vihdoinkin.
Tyynyt ja peitot parvekkeelle kuivumaan.
Läpiveto kuivattamaan asuntoa.
Pesukone pyörimään.
Taitaa tulla kiireinen päivä.

7 comments:

mizyéna said...

Meillä puolipilvistä ja myrskytuuli jo toista päivää. Mulla oli verhopyykki pihalla narulla eilen ja vaikka yksi verho oli kuudella pyykkipojalla kiinni niin silti oli lennellyt pitkin puutarhaa.

Mutta tuo talon kuivattamainen ja peittojen ja tyynyjen auringossa kylvettäminen on kovin tuttua puuhaa täälläkin talvisin. :)

Jael said...

Aamulla oli aurinkoista ja pilvetöntä kun menin koiraa ulkoiluttamaan,Nyt on puolipilvistä mutta hieman viileää,.Taitaa tämä talviepisodi kuitenkin olla ohi...Mukavaa viikonloppua!

Rva Pioni said...

Täällä aina vaan iänkaiken harmaa taivas, nuo kinokset ja liukkaus.
Pitäisi kai sytyttää kirkasvalo!
Ostaa tulppanikimppu valaisemaan!

pikkujutut said...

Mizyena, kävinkin juuri blogissasi ja nyt huolestuttaa mahtaako sateet yltää tänne saakka. Vettä tuli tällä viikolla kiitettävästi.

Inhoan noita puolikosteita peittoja, paleltaa ajatuskin. Mutta tänään sukelletaan kuivan peiton alle :)

Yaelian, Meillä paistoi koko päivän, eikä juuri tuullutkaan.Parvekkeella lämpimämpi kuin sisällä :).Minulle talvi saisi jo loppua mutta kai se on vielä tämä maaliskuu kestettävä. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

Rva Pioni, kipin kapin tulppaaniostoksille, siitä päiväkin kirkastuu.Hieman yli kaksi kuukautta ja on kesä, se on lyhyt aika :).

Lissu said...

Reilu viikko vielà tààllà KUIVASSA ja LAMPIMASSA sisàilmassa, sitten aamutossujen kanssa ikuiseen kesààn??? HAH!!! Pàivisin kuulemma tarkenee, mutta òisin mittari laskee vielà làhelle nollaa. Kaikki sentààn ihan hyvin, verrattuna kauas itààn.

Marja said...

Avattu:

http://pyydystammehetkia.blogspot.com/

Kiitos, kun sinäkin tulit mukaan. :)

pikkujutut said...

Lissu,Kyllä se täsät lämpiää, odota vain. Parveke on kyllä toistaiseksi lämpimin paikka mutta toivossa on hyvä elää. Ei voi valittaa pienistä asioista.

Ilona, kiitos itsellesi :).