2.3.11

one of the projects


Yksi pitkäaikaisprojekteista ei etene.
Taloja pikkumiehen autoradan varrelle.
Tämä projekti taitaa muuttua joksikin muuksi.
Mutta lapsityövoimaa tässä kyllä käytetään hyväksi.

4 comments:

mizyéna said...

Voi miten söde. Sähän voisit tulla meille Ramadanina askartelemaan lisää taloja Ramadanin kaupunkiin :))))

Anonymous said...

Hiljaisuus verkossa on johtunut Rillipään sairaudesta (kuumetta kuudetta päivää) ja siitä, että oma koneeni lopetti sunnuntaina yhteistyön ja lähti Vantaalle korjattaksi; paluuaika avoin (voi paska !). Yhteistyön loppumisen myötä katosi KAIKKI opintoihin liittyvä (voi ISO paska !). Osa on saatu kaivettua s-postin uumenista, mutta opinnäytetyön suunnitelma alkoi sitten alusta (voi vielä ISOMPI paska !). Tällä hiihtolomalla emme siis hiihdä, vaan sairastamme, teemme koulutöitä ja luemme yo-kirjoituksiin. Talon herrat aikovat lähteä Itä-Suomeen lumitöihin. terveisin: Tiina
Ps.Täällä on yksi junarata, jonka varrelle saa tehdä noin söpöjä taloja; myös lapstyövoiman käyttö on sallittu.

Jael said...

Onpas söpö pikku talo! Savesta?

pikkujutut said...

Mizyena, voisin tullakin ja tuoda mukanani lisää lapsityövoimaa :).Näitä on helppo tehdä mutta vaatii päivän tai pari aikaa kuivumiseen.

Tiina, kyllä teitä nyt koetellaan. Rillipäälle toipumista.Ulkoinen kovalevy ja tallentaminen, nyt tästä päivästä alkaen.Kesällä pidän askartelutuokion, tämä on lupaus. :).

Yaelian, ei ole savea vaan...mikähän se nimi nyt on siuomeksi, varhaisdementia iski-valkoista mistä murenee palasia..argh.joka tapauksessa leikattu siitä muotoonsa, liimaa ja paperia päälle, maalaus valkoiseksi ja piirtelemään..ja nyt minä yritän miettiä mikä on tuo pohjajuttu..palaan.