23.3.11

on wednesday


Eilinen jo enteili tämän päivän olotilaa.
Siiliperhe asuu kurkussa ja koko keho on kuin auton yliajama.
Juuri nyt on se hetki, jolloin miettii mitä järkeä on suklaalakossa ja toteaa itselleen ettei sitten mitään.
Mutta luonne ei anna periksi.
Lopettaa sitä lakkoa.
Millähän perusteella pääsiäisen voisi siirtää tähän iltaan ?

7 comments:

Kirjailijatar said...

Vaikea kysymys...vähän teologinen. Se pääsiäisen siirto siis. Vai voisiko ajatella, että pääsiäinen on sisällämme? Kuten vaikka onni on sisällämme? Joten siinä tapauksessa voisit syödä sen suklaan ja sitten pääsiäinen ainakin olisi sisälläsi :)

Jael said...

Suklaakuvien katseleminen auttaa,ja voi KUVITELLA syövänsä sitä suklaata.Olin joitakin vuosia sitten 4 kuukauden suklaalakossa,ja aika pian (kestää muutama päivä..)keho tottui olemaan vaatimatta sitä suklaa-annosta(sehän on kuin huume,tiedäthän;D) Kestämisiin!

Maria said...

Ajattelen vähän samalla lailla kuin Kirjailijatar.Pääsiäinen on sisällämme.Mutta suklaa lakko on sinun päätettäväsi-olisiko joku muu asia jolla saisit saman lopputuloksen kuin suklaan jättämällä...itse ajattelin että yritän ajatella asioita valosammalta näkökannalta ja antaa tilaa niin itselleni kuin toisellekin..paasto ajatus mielessäni.Suklaata syön kun tekee mieli-mutta en sano ilman jarruja negatiivisesti tai jos se vaikeaa olen hiljaa...tää taisi mennä nyt ihan metsään:D

pikkujutut said...

Kirjailijatar, tämän lakon lähtökohta oli erittäin teologinen.Irlantilainen ystävä kertoi heidän tavastaan luopua jostain laskiaistiistaina ja jatkavan sitä aina pääsiäiseen. Ortodoksista paastoa en kykenisi tekemään, joten tälläinen irkkuversio oli oiva keino kokeilla, kun en koskaan ole mitään lakkoja kokeillut..nyt iski vain epätoivon hetki..:)Onni taitaa olla siinä, että jätän syömättä..Mutta vinkkisi oli erittäin hyvä.Harkinnassa on.

Yaelian, ensimmäinen kerta tänään, kun on kipeä olo, tekee mieli syödä suklaata. Jokapäiväistä annosta ei ole tehnyt mieli, ihmttelinkin juuri miten hienosti on mennyt.Mutta syyttää voi tätä flunssaa...Yritän kestää:).

Maria, vaihtoehdot olivat tietokone/internet tai suklaa.Otin sen pienemmän paheen :)Ja kävely peilin eteen auttaa näemmä erityisen hyvin, positiivisesti ajatellen :)

Kirsikka... said...

mulla olis neuvo siihen kurkkukipuun..ruokalusikallinen debess remmenn (granaattiomenansta puristettu siirappi), on hyväksi koettu meillä ainakin.
Hyvä itsekuri sinulla.....
oispa täälläkin :(
leppeää loppuviikkoa!

Lissu said...

Toisaalta - miksi kiusaat niin mukaavaa tyyppià kuin sinà? Siis miksi suklaa kiusaa? Pikaisiin paranemisiin. Ihanaa kun bloogiisi pààsee, vaikkei muuten bittimaailma minua suosikaan. Haleja koko sakille.

pikkujutut said...

Kirsikka, kurkkukipu katosi mutta pidän mielessä tuon vinkin. Itsekurista ei parane vielä sanoa mitään :)

Lissu, Siis suklaahan ei kiusaa, mutta täytyy kokeilla miten itsekuri toimii tai sitten ei.Mutta nyt on nenä tukossa, ei maistu ei haista, joten helppoa olla :)Hyvä kun linjat toimii.Halit sinnekin.