28.2.11

what not or to wear

Mies sanoi eilen nähdessään kolme pukeutumiseltaan selkeästi turistiksi tunnistettavaa naista, ettei voi erehtyä, lomalla ovat. Pysyin hiljaa, sillä maiharit, farkut, huivi ja fleecepusakka löytyivät päältä itseltänikin.

Tunisialainen ystävä taas ohjeisti tänään, että huomena sitten panostetaan, kun mietin mitä sitä päälle laittaisi. Käsky tuli käyttää hametta ja pistää saappaat jalkaan. Hän menee paikallisesta ja minä hänen venäläisestä kälystään. Sulaudutaan joukkoon paremmin.

Tyylimuutoksia lennossa, lempivaatteet pesussa. Taidan tarvita henkilökohtaisen pukeutumisneuvojan.

4 comments:

Maria said...

Mulla on neljäs tytär:D voin lainata.
Hyvää tätä viikkoa sinulle.

Anonymous said...

Hmmm.. mäkin tarttisin pukeutumisneuvojan, joka lähtis mun kans kauppaan ja tois vaatteita sovituskoppiin. tekee mieli uusia vaatteita, mutta se kaupoissa kiertely ja sovittelu... kun missään ei enää ole edes kunnon palvelua.

´Mukavaa viikkoa! Toivottavasti teillä on rauhallista.

t.tuike

pikkujutut said...

Maria, kiitos, otetaan mielellään mukaan oman tyttären seuraksi :).Mukavaa viikkoa sinullekin.

Tuike, ei jaksa ei, sitä vaatekaupoilla oloa. Eilinen ilta omalle vaatekaapille tuotti yllätyksen-uusia vaatteita tai siis pitkään käyttämättömänä olleita on hurjasti..

Tule tänne, täällä on vieressä myyjä koko ajan :). Rauhallista on.

Vilijonkka said...

Pukeutumisneuvoja tai -patistaja, sellainen minullekin, joka maahan omansa! Täällä kun kansa kulkee vaikka pyjamissa niin ei oikein tule panostettua, vaikka itse asiassa kaapista löytyisi vaikka mitä.