9.2.11

under the influence of ....


Pidin itseni hetken uutispimennossa.
Jos totuttuun tapaan olisin lukenut aamulehdet , olisin tietänyt jo aiemmin, että Egyptin ja Jordanian välillä on kaasun toimituksessa häiriöitä. Sinänsä tieto olisi ollut yhdentekevä, mutta samalla selvisi,että sillä on vaikutusta myös meidän eloomme. Generaattorisähköä on nyt ollut 24/3.
Ja kun ei ole valtakunnan sähköä, ei ole kohta myöskään vettä käytettävissä.
Tässä osoitteessa ei tänään hurrata kansannousuille.

5 comments:

mizyéna said...

No voi kurjuus, että se voi tuolleen teille asti vaikuttaa.

tuike said...

Siellä päin tuntuu aika epävakaalta nyt, mutta toivottavasti tilanne rauhoittuu.

Niin ihanat kuvat edellisessä ja tässä postauksessa. Tykkään harmaasta vain kuvissa ja näissä se on nyt NIIN kaunis minusta.

Maria said...

Hei laitoin europostia:D
vihdoinkin.
Halit sinne
Maria

Jael said...

Jeps,vaikuttaa se täälläkin. Sähkö voi nousta,taas....

pikkujutut said...

Mizyena, sanos muuta, mutta tämä maa ei nyt juuri missään änytä olevan omavarainen, niin tässä on nyt seuraus. Voit uskoa, miten ihanaa oli herätä kukonlaulun aikaan siihen että vesipumppu oli toiminnassa, ei haitannut, ei yhtään :).

Tuike, sinä ihana, olet ihan huippu!Motivoit parilla sanalla uskomattoman paljon, kiitos siitä. Kaikki rauhoittuu aikanaan, uskon näin.

Maria, kiitos, laitan viestiä eteenpäin, voi mennä ensi viikkoon, kun nyt viikonloppu tulossa.Kiitos kiitos.Halit sinullekin.

Yaelian, no luinkin ensin että siellä on hankaluuksia mutten hoksannut että samallahan näemmä vaikuttaa tännekin.Nyt on valtakuntaa ja vesipumppu toimii taas joten kyllä tää tästä. Meillä varmaan nousee generaattori-ja sähkömaksut. Siellä oli jo silloin muinoin tosi kovat maksut sähkössä, voiko ne vieläkin enemmän nousta ?