21.2.11

May The Force be with You

Ei, tämä video ei saanut minua ryntäämään autokauppaan ostamaan Volkswagenia, vaikka lähellä oli.
Meidän oma Darth Vader olisi heti hoksannut mistä on kyse.



PS:Selvennykseksi, ettei kenellekään jää harhaluuloja. Volkswagen ei sponsoroi blogia, vaikka syytä ehkä olisi. Lapsuudesta saakka suosikkiautoni on ollut Kupla. Ensimmäiset piip-sanat tunaroiville autoilijoille on singottu ilmaan Kuplan, vaaleansinisen (isältä tähän nyt apuja?) takaosasta. Haaveilin ja melkein sainkin käsiini Kuplan mutta ulkomaat kutsuivat tuolloin. Haaveisiin on kuitenkin jo osittain vastattu. Toisen kodin yläkaapissa on hyvässä tallessa pieni vaaleansininen Kupla. Poissa silmistä, poissa mielestä. Vai pitikö sen Aarrekartta-kurssin mukaan toimia juuri toisinpäin?!

4 comments:

Nansku said...

Heippa! Asia tarkistettu, ensimmäinen kupla oli ollut harmaa, sitten punainen ja viimeisenä sininen :) Terkkuja täältä pakkasesta, vieläkin -19! Halit muruille, ja neidille onnea palkinnosta!

pikkujutut said...

nansku, sitten se olikin harmaa tai se punainen :). terkut täältä, kutsu käymään taisi tullakin jo kun chattailitte :).

Anonymous said...

Toi Pätkä pätkässä oli aivan hurmaava; olen aivan myyty ! Meilläkin on ollut kupla x 2 (vihreä ja keltainen). Ihana ja KYLMÄ auto. Talvella piti ajaa aurinkoon, että ikkunat sulivat matkalla Savoon. Toppakengät ja pilkkihaalarit kuuluivat matkavarustukseen... Talvi täällä EI lopu koskaan. Viime viikolla putket jäätyivät x 3 -- hymykin alkaa jo vähitellen hyytyä... Pennuille terveisiä kummitädiltä ! terveisin: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, tuo Pätkä olisi voinut olla pikkumies pari vuotta sitten..miten mulla pätkii muisti, teilläkin Kupla???No, realiteetit eivät tässä ole mitenkään hanskassa, mielikuvissa on vain aurinkoinen,lämmin kesäilta, kupla ja maaseutu...kröhöm.
Yksi realiteetti on kuitenkin olemassa- 3 kk kesään! Positiivista ajteelua :)